Winbuntu 2021.6 Multilangugage - Turkish

Başlatan Forjest, 20 Şubat 2020 - 04:32:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forjest

Winbuntu 2021.6 Multilangugage - Turkish
Kişisel,günlük işler veya bireysel,Windows'tan,Linux'e geçişte kolaylık sağlaması düşüncesiyle tarafımdan hazırlanan görsel linux işletimi.

Hakkında
Kişisel,günlük işler veya bireysel,Windows'tan,Linux'e geçişte kolaylık sağlaması düşüncesiyle tarafımdan hazırlanan görsel linux işletimi.

Hakkında

Google chrome, Anydesk uzak bağlantı kontrolü, Vlc oynatıcı, Pinta, Audacious müzik çalar, Grubcostomizer, Winbuntu Wallpaper icon,tema ve imleç paketleri,ULauncher ctrl+space search, Guake terminal F12, Compiz fusion with emerald, Neofetch Win10, Bleachbit sistem temizleyici, Plankdock,Wine+Winericks yazılımı win exe için,msi kurulu,Guake menüsü F12 terminali ile.

Windows masaüstü simgeleri, duvar kağıtları eklendi. Sağdaki menüye root yönetici hakları kısayolu tanımlanmıştır. Ulauncher uygulaması ile klavyeden gelişmiş aramalar yapılabilir, ctrl-space tuşlarına basmak yeterlidir.

Win simgelerinin yanı sıra bir kaç tane daha, popüler simge paketleri eklenmiştir. Tüm işlemlerimde alta eklediğim kaynak linklerden dosyalar temin edilmiştir. Sizlerde farklı içerikler için kaynak linklerini ayrı ziyaret ederek incelemeler yapabilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri:

işlemci: Dualcore+,pentium 64 bit  uyumlu işlemci

Ram: 1 Gb veya üzeri

Harddisk: 25 GB ve üzeri alan

Ekran kartı: 256 mb ve üzeri grafik görüntüleyicisi

Kurulum için: Dvd disk writer,usbdisk portu vs. (Boot yöntemi)

İNDİRME LİNKİ
https://sourceforge.net/projects/winbuntu-2021/files/Winbuntu2021-6/Winbuntu2021-6_x64.iso/download

Model: Toshiba Stallite  Laptop pc | İşlemci Intel Core i3 2310M @ 2.10GHz | Ram: 8 GB | HDD: 256GB SSD+500 SATAHDD  | Ekran kartı: Intel HD Graphics 3000 (Toshiba)
Projeler:  Macbuntu UbuntuXFCE Winbuntu

turkerataturk

youtube dan izleim güzel olmuş windowsdan yeni geçiş yapanlar için iyi bir seçenek.
Emeğine sağlık.
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

Forjest

Alıntı yapılan: turkerataturk - 20 Şubat 2020 - 11:03:46
youtube dan izleim güzel olmuş windowsdan yeni geçiş yapanlar için iyi bir seçenek.
Emeğine sağlık.

Bahsettiğiniz şekilde bu mantıkla hareketle projeyi daha evvel başlatmıştım 2015 yılı başlarıydı ne varki,sağlığımın bozulması nedeniyle ne yazıkki eski sürümlerde kaldı2016,201-18-19 yılı bir yıldan sonra da biraz düzeldim hamdolsun yeni.Tekrar'dan iso kalıpları hazırlayayım dedim herkez kullansın ubuntuya adım atsın rahat kullansın anlayışı güderek maalesef.Adı lazım değil bazı sosyal mecralarda meyve veren ağaç taşlanır misali klavye kabadayıları ufak tefek atışlar yaptılar malum tahmin edersiniz az çok.ancak olayın ve inceliğin sizler gibi farkında olmadan düşünmeden insanları bazen soğutuveriyorlar yaptığı işten konu dışı oldu ancak bu vesileyle eklemek istedim sürçi lisans ettiysem affola değerli yorumunuz için teşekkür ederim saygılarımla kardeşim.
Model: Toshiba Stallite  Laptop pc | İşlemci Intel Core i3 2310M @ 2.10GHz | Ram: 8 GB | HDD: 256GB SSD+500 SATAHDD  | Ekran kartı: Intel HD Graphics 3000 (Toshiba)

Empat

Yararlı bir girişim. Elinize sağlık. Forumumuzla paylaştığınız için teşekkürler.
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!

platform

Emeginize saglik. usb ye yukleyip deniyecegim. Heralde usbden, yüklemeden deneyebilirim.

turkerataturk

Alıntı yapılan: Forjest - 20 Şubat 2020 - 14:11:18
Alıntı yapılan: turkerataturk - 20 Şubat 2020 - 11:03:46
Emeğine sağlık.

Bahsettiğiniz şekilde bu mantıkla hareketle projeyi daha evvel başlatmıştım 2015 yılı başlarıydı ne varki,sağlığımın bozulması nedeniyle ne yazıkki eski sürümlerde kaldı2016,201-18-19 yılı bir yıldan sonra da biraz düzeldim hamdolsun yeni.Tekrar'dan iso kalıpları hazırlayayım dedim * herkes kullansın ubuntuya adım atsın rahat kullansın anlayışı güderek maalesef.Adı lazım değil bazı sosyal mecralarda meyve veren ağaç taşlanır misali klavye kabadayıları ufak tefek atışlar yaptılar malum tahmin edersiniz az çok.ancak olayın ve inceliğin sizler gibi farkında olmadan düşünmeden insanları bazen soğutuveriyorlar yaptığı işten konu dışı oldu ancak bu vesileyle eklemek istedim sürçi lisans ettiysem affola değerli yorumunuz için teşekkür ederim saygılarımla kardeşim.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim, sosyal medya gereksiz insanların gereksiz yorumlarını takmamak lazım, daha iyisini yapabiliyorsanız buyrun yapın da görelim de geç, takma kardeşim.
Saygılar.
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

Forjest

Alıntı yapılan: Empat - 20 Şubat 2020 - 14:28:03
Yararlı bir girişim. Elinize sağlık. Forumumuzla paylaştığınız için teşekkürler.

Değerli yorumunuz için ben sizlere teşekkür ederim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 01 Mart 2020 - 13:22:56

Konuya alternatif link MediaFire cloud teklink iliştirilmiştir bilgilerinize sunulur saygılarımla. :)

Forjest

Winbuntu 2020.12 [x86 - x64] Multilanguage-Türkçe
Bilgi:
32 ve 64 bit olarak iki ayrı Winbuntu linux çalışmalarıma ait konu,linkler ve sunum açıklamalar güncellenmiştir bilgilerinize sunulur saygılarımla.
Güncellenme tarihi: 7 Şubat 2021

Forjest

Konu başlığı ve çalışma değiştirilmiştir. Güncel indirme linki eklendi bilgilerinize sunulur saygılarımla.