Lubuntu için destek veriyormusunuz.?Lubuntu-18.04.3-desktop

Başlatan Rumuz, 17 Şubat 2020 - 19:07:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rumuz

Merhaba

Benim P4 işlemcili çok eski bir bilgisayarım var.Ben lubuntu kurmayı düşünüyorum.Kurulumdan sonra takıldığım yerlerde yardımcı olurmusunuz.?

lubuntu-18.04.3-desktop-i386.iso

tosun

"İnsan dünyaya sadece yemek, içmek, koynuna birini alıp yatmak için gelmiş olamazdı. Daha büyük ve insanca bir sebep lazımdı."

Rumuz

Alıntı yapılan: tosun - 17 Şubat 2020 - 19:08:58
Forumun amacı o zaten

Windows 7 yanına dual boot olarak lubuntu 32 bit kurmak istiyorum.Windows ortamında 93 gb yer oluşturdum Kurulum sırasında kök dizini ve swap alanı oluştururken Pirimary , logical Begining of the space ve end of this space var.Bunlar nedir.Hangilerini seçmeliyim

ampirist

Alıntı yapılan: Rumuz - 17 Şubat 2020 - 19:34:06
Forumun amacı o zaten

Windows 7 yanına dual boot olarak lubuntu 32 bit kurmak istiyorum.Windows ortamında 93 gb yer oluşturdum Kurulum sırasında kök dizini ve swap alanı oluştururken Pirimary , logical Begining of the space ve end of this space var.Bunlar nedir.Hangilerini seçmeliyim
En kolayı boş olan yere otomatik kur seçeneği.
Elle bölümlendirirken hata yapabilirsin.Mantıksal bölüm ise kurulmaz.
Primary olması gerekiyor.

Rumuz

Alıntı yapılan: ampirist - 17 Şubat 2020 - 20:25:00
Alıntı yapılan: Rumuz - 17 Şubat 2020 - 19:34:06
Forumun amacı o zaten

En kolayı boş olan yere otomatik kur seçeneği.
Elle bölümlendirirken hata yapabilirsin.Mantıksal bölüm ise kurulmaz.
Primary olması gerekiyor.

Ben elle (/) kök dizin ve swap alanını belirlemek istiyorum...

Rumuz

Az önce Lubuntu kurulumu yaparken bir sorunla karşılaştım sda 1,2,3 gözüküyor linux için ayırdığım alan boş alan olarak gözüküyor ama işlem yapamıyorum.Sda 4 nasıl formatlarım umarım sorunumu anlatabilmişimdir.Windows sistemi *önyükleme yaptım.Partition gözüküyor ama biçimlendirme me izin vermiyor .Ayrılmamış alan olarak gözüküyor

illedelinux

Alıntı yapılan: Rumuz - 23 Şubat 2020 - 13:38:45
Az önce Lubuntu kurulumu yaparken bir sorunla karşılaştım sda 1,2,3 gözüküyor linux için ayırdığım alan boş alan olarak gözüküyor ama işlem yapamıyorum.Sda 4 nasıl formatlarım umarım sorunumu anlatabilmişimdir.Windows sistemi *önyükleme yaptım.Partition gözüküyor ama biçimlendirme me izin vermiyor .Ayrılmamış alan olarak gözüküyor

Lubuntu canlı oturumunda kurulumu yapacağın bölümü kurulum esnasında ext4 formatında biçimlendirin ve kurulumu o bölüme yapın.

GNU/Linux kullanmıyorum, onu yaşıyorum...

ata1

https://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=Ubuntu_Linux_kurulum_rehberi
burada anlatım var .Takip edip kurabilirsiniz. hemen hemen aynıdır kurulumları.

Rumuz

Şu an Lubuntuyu sorunsuz bir biçimde kulllanıyorum.İlk girdiğim site burası oldu.Browser olarak chrome 32 bit Türkçe kullanmak istiyorum.Chrome 32 bit desteği var mı.? Firefox ingilizce LXDE tamamiyle Türkçe değil

ata1

Alıntı yapılan: Rumuz - 23 Şubat 2020 - 16:27:07
Şu an Lubuntuyu sorunsuz bir biçimde kulllanıyorum.İlk girdiğim site burası oldu.Browser olarak chrome 32 bit Türkçe kullanmak istiyorum.Chrome 32 bit desteği var mı.? Firefox ingilizce LXDE tamamiyle Türkçe değil
32 bit desteği kesti diye anımsıyorum.

Rumuz

Lubuntu ile gelen firefox var ve ingilizce Türkçe karakterlerde sorun yaşıyorum.Bana önerebileceğiniz Türkçe 32 bit Browser var mı .???

Chromium

tosun

Dil tam olarak kurulmamıştır. Ayarlarda dil seçeneğini tıklarsanız size yardımcı olacaktır

"İnsan dünyaya sadece yemek, içmek, koynuna birini alıp yatmak için gelmiş olamazdı. Daha büyük ve insanca bir sebep lazımdı."

Rumuz

Alıntı yapılan: tosun - 26 Şubat 2020 - 20:38:35
Dil tam olarak kurulmamıştır. Ayarlarda dil seçeneğini tıklarsanız size yardımcı olacaktır

Bu dediğiniz yere nasıl gircem.??Denetim masası mı bu

tosun