Joygame - Bu Uygulama Aynı Anda Birden Fazla Kez Çalıştırılamaz

Başlatan zeu, 16 Ocak 2020 - 01:00:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeu

Merhaba Ubuntu ailesi,

Windows 10'dan Ubuntuya yeni geçiş yaptım gerek zevkim gerek işim dolayısıyla. Arada canım çok sıkılıyor o arada oyun oynamak istiyorum.
Wine'yi kurdum her şeyi hazırladım oyun indirdim dosyaya sağ tık yapıp Wine ile beraber aç yap diyorum üst üste açılmaz hatası alıyorum.
Başka oyunda da exe dosyasında deniyorum ama olmuyor yardım edicek var mı :(

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 16 Ocak 2020 - 01:08:33

Sürüm: Ubuntu 18.04.3 LTS

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 16 Ocak 2020 - 01:10:52

HATA

Empat

Bu hata uygulamanın arkaplanda zaten çalıştığını belirtiyor. Aşağıdaki komutu girerek wine uygulamasını kapatıp deneyin.
sudo pkill wine
Alternatif olarak sistemi kapatıp yeniden başlatırsanız, büyük ihtimalle sorun çözülür.
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!

zeu

Alıntı yapılan: Empat - 16 Ocak 2020 - 18:00:00
Bu hata uygulamanın arkaplanda zaten çalıştığını belirtiyor. Aşağıdaki komutu girerek wine uygulamasını kapatıp deneyin.
sudo pkill wine
Alternatif olarak sistemi kapatıp yeniden başlatırsanız, büyük ihtimalle sorun çözülür.

dediğiniz oldu ama oyunu açmıyor bu seferde küçük bir yükleme sekmesi gibi birşey açılıyor 2-3 saat açık bıraktım oyun açılmadı.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 17 Ocak 2020 - 23:58:04

oyunu değiştirdim bu sefer başka oyun denedim buda 30dakikadır 00:01 de durdu. yardım istiyorum