[Çözüldü] Cisco Packet Tracer Login Ekranı Kapanma Sorunu

Başlatan NsLion, 10 Ocak 2020 - 15:42:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NsLion

Merhabalar, cisco packet tracer (7.2.1) programını yükledim, terminale packettracer yazarak programı açtım ve login ekranı geldi email adresimi yazıp next e tıkladım program direkt olarak kapandı. Guest login i denersem sorunsuz giriyor ancak kullanıcı adı şifre ile girmek isteyince direkt olarak kapanıyor. Terminale yansıyan hata mesajı vs. de yok. Acemi olduğum için * bir şey de deneyemedim google dan baktım ama Türkçe kaynak zaten kısıtlı ingilizce olarak da belki doğru anahtar kelime ile arayamadığımdan bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Terminal görüntüsü ekteki gibi.

Teşekkürler.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Empat

Yazılımı tamamen (purge) kaldırın.

Ardından buradaki yönergelerle yazılımı tekrar kurun.
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!

NsLion

Sonuç aynı hocam, email yazıp next e tıklayınca program kapanıyor.

Edit: Sürüm ile alakalı bir sorun olsa gerek ki 7.3.0 Sürümünü kurunca problemsiz çalıştırdım.

Empat

Sorununuz çözüldüyse, forum düzeninin sürdürülebilirliğine katkı sağlamak için, konu başlığınızı [Çözüldü] olarak işaretlemenizi rica ediyoruz.

Başka bir sorunun yanıtını bulamazsanız ya da bir sorunla karşılaşırsanız, yeni bir konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!