[Çözüldü] Ubuntu 18.04 görev çubuğundaki gruplamayı kapatma

Başlatan ysfemr, 14 Ekim 2019 - 15:16:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ysfemr

Merhaba değerli üstadlar,

18.04 de görev çubuğunu soldan aşağı alabildim fakat burda gruplamayı kapatamıyorum chrome yada libreoffice dosyalarını tek halde gösteriyor 3 4 sayfa olunca her seferinde tıklama rekoru kırarak istediğim sayfaya geçiş sağlıyorum. Ayrı ayrı göstermeyi bi türlü bulamadım konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

İyi çalışmalar,

012rev3

Ubuntu eklentiler bölümünde "Dash to Panel" eklentisi var ancak ne kadar işinizi görür bilemedim.
Dash to Panel eklentisini kurun ardından, ayarlar(extension settings) dan Davranış(Behavior) sekmesinde bulunan Gruplandırmayı(Ungroup applications) aç/kapat da Açık(On) pozisyonuna getirin.
"Her şey mümkün olduğunca basitleştirilmeli ancak sıradanlaştırılmamalıdır." Albert Einstein

Empat

Sorununuz çözüldüyse, forum düzeninin sürdürülebilirliğine katkı sağlamak için, konu başlığınızı [Çözüldü] olarak işaretlemenizi rica ediyoruz.

Başka bir sorunun yanıtını bulamazsanız ya da bir sorunla karşılaşırsanız, yeni bir konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!