Linux kasma sorunu

Başlatan MuxtarB, 24 Eylül 2019 - 12:47:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuxtarB

Butun linuxlari bir bir denedim ama neredeyse hepsinde ayni sorunla karsilasdim(windowsda sorun yokdu) normal bir bilgisayarim olmasina ramen(i5, 8 ram , 256 SSD) kasilmalar donmalar gecikmeler oluyor aslinda bundan daha kotu bilgisayarimda hic kasma sorunu gormedim. Terminalda basit bor komut girince bile gecikerek bana cikdi veriyor Laptop modelim Asus Q503U ilave ekran karti yok ..Ne yapa bilirim birkac gundur denemediyim linux kalmadi hicbir sonuc yok

burakerkus

Alıntı yapılan: MuxtarB - 24 Eylül 2019 - 12:47:44
Butun linuxlari bir bir denedim ama neredeyse hepsinde ayni sorunla karsilasdim(windowsda sorun yokdu) normal bir bilgisayarim olmasina ramen(i5, 8 ram , 256 SSD) kasilmalar donmalar gecikmeler oluyor aslinda bundan daha kotu bilgisayarimda hic kasma sorunu gormedim. Terminalda basit bor komut girince bile gecikerek bana cikdi veriyor Laptop modelim Asus Q503U ilave ekran karti yok ..Ne yapa bilirim birkac gundur denemediyim linux kalmadi hicbir sonuc yok

Hocam iyi günler diğer forumlara baktım sizin gibi asus bilgisayarı olup da sıkıntı yaşayanlar çok olmuş kiminde kernel yükseltmişler, sanırsam sizde nvidia ekran kartı yok çünkü kimi de driver sorunu varmış ancak sizinki başka sorun olabilir oda batarya birde laptop şarj dayken de yapıyor mu kasma? Bi eğer batarya çıkıyorsa bataryayı çıkarıp fişe takıp deneyin kasma olmazsa bakayım eğer sorunu çözmüşlerse o forumda cevabı yazarım size.

Birde bakın güncellemeler ve yazılımlardan ek sürücüler de seçilmeyen varsa seçin ve yeniden başlatın bilgisayarı.
YAŞASIN VATAN YAŞASIN TÜRK MİLLETİ