Gönderen Konu: [Çözüldü] Mount And Blade Warband Configure Açılmıyor!  (Okunma sayısı 505 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kod: [Seç]
./mbw_config.sh
yazdığımda şöyle bir çıktı veriyor

Kod: [Seç]
./mbw_config_linux: error while loading shared libraries: libpng12.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

Bütün sitelere baktım ama çözüm bulamadım yardımcı olursanız çok mutlu olurum.. :)
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2018 - 08:42:04 Gönderen: if »

« Yanıtla #1 : »
Burada sanırım benzer bir sorun çözülmüş inceleyebilirsiniz:
https://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=9167.0


Ben çözüm için uğraşmak yerine home klasöründe bulunan .mbwarband klasörü içindeki rgl_config.txt dosyası içinde değişiklikler yapıyorum. Bu dosyayı incelerseniz sanıyorum ki çoğu ayarı değiştirebileceğinizi göreceksiniz.

« Yanıtla #2 : »
Sorunu çözdüm ama nasıl çözdüğüm hakkında hiç bir fikrim yok..
Yinede vakit ayırıp cevapladığın için teşekkür ederim  :) :)

« Yanıtla #3 : »
Arch kullanıyorken başıma gelmişti. Yabancı bir forumda görmüştüm aurdan lib32-nas paketini kurunca açılmıştı

« Yanıtla #4 : »
benimde başıma geldi çözümm????????

« Yanıtla #5 : »
off aynı hatayı bende aldım çözüm yokmu yaa

« Yanıtla #6 : »
Burada anlatıldığı üzere Linux 64 bit versiyon betasına geçiş yaptığınız takdirde sorun çözülecektir.

https://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=6670.90

Resmi duyuru:

https://steamcommunity.com/games/mb_warband/announcements/detail/1694936931300508449

« Yanıtla #7 : »
teşekkürler