HP Pavilion dv5 - Açılışta kitlenme problemi

Başlatan sako34, 08 Ocak 2009 - 18:16:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sako34

Arkadaşlar, Hp pavilon dv5 notbook aldım; ama bilgisayar açıldığında kitleniyor ctrl alt+delete yapınca kitlenme geçiyor. Kitlenme sırasında sadece mouse hareket edıyor. 3 defa format attım ama bu devam ediyor. Sağ olun.

sako34

Windows açılıyor sağ tarafta msn resimleri cıkıyor ondan sonra kitleniyor. Ctrl alt delete yapınca kıtlenme geçiyor. Ben her girişimde ctrl alt del mi yapıcam?

btermeli

Sen yanlış yere açmışsın, burası windows veya teknik servis forumu değil ki.
Hem aynı konuyu niye iki yerde açtın?
Duvarları olmayan bir dünyada, neden pencerelere ihtiyaç duyayım ki???

sako34

dostum haklısın bilmiyordum

btermeli

Gel seni de ubuntulu yapalım :) Hazır gelmissin de.
Duvarları olmayan bir dünyada, neden pencerelere ihtiyaç duyayım ki???

sako34

:D yardım edecek yokmu ya

xwes

Malesef sorununuz forumun kapsama alanina girmiyor :)

sako34

Arkadasım bir de su var 1024x768 de kitlenıyor ama başka bir çözünürlük yaptıgımda kitlenme olmuyor

ihtiyar said

Alıntı yapılan: sako34 - 08 Ocak 2009 - 19:08:14
Arkadasım bir de su var 1024x768 de kitlenıyor ama başka bir çözünürlük yaptıgımda kitlenme olmuyor

Burasının bir windows forumu olmadığını fark etmedin sanırım. btermeli, seni Ubuntu İşletim Sistemi'ni kullanmaya davet etmiş. Davete icabet edersen, Ubuntu üzerinde -ya da başka bir Açık Kaynak Kodlu işletim Sistemi- bir sorunun olursa elimizden geldiğince yardım ederiz. Yok eğer windows'ta ısrarlıysan, windows forumlarına gitmeni öneriyorum. Ubuntu nedir, nasıl yüklenir? gibi sorular varsa kafanda forumu şöyle bir gezmeni tavsiye edeceğim.

tasy

Alıntı yapılan: sako34 - 08 Ocak 2009 - 19:08:14

şu sürekli yaptığınız şeyi yapın çözülür problem. Neydi aklıma gelmiyor şimdi. Ne zamandır yapmadığım için (linuxun böyle birşeye ihtiyacı yok gibi * bir şey), he tmm hatırladım FORMAT atın probleminiz çözülür :) 1.5 senedir yapmadığım için hatırlayamadım kusura bakmayın...

xwes

Alıntı yapılan: tasy - 08 Ocak 2009 - 19:28:24
şu sürekli yaptığınız şeyi yapın çözülür problem. Neydi aklıma gelmiyor şimdi. Ne zamandır yapmadığım için (linuxun böyle birşeye ihtiyacı yok gibi * bir şey), he tmm hatırladım FORMAT atın probleminiz çözülür :) 1.5 senedir yapmadığım için hatırlayamadım kusura bakmayın...
:) Iyi dayanmişsiniz valla, sistem ne kadar kararli olsa da ben kararli degilim, durup durup yeni maceralara giriyorum dolayisiyla da sik format atiyorum. Sanirim burada bir çok kişi yapiyor bunu. Sebebi farkli ama winzortçular kadar biz de atiyoruz format :)

tasy

Alıntı yapılan: xwes - 08 Ocak 2009 - 21:55:42
Alıntı yapılan: tasy - 08 Ocak 2009 - 19:28:24
:) Iyi dayanmişsiniz valla, sistem ne kadar kararli olsa da ben kararli degilim, durup durup yeni maceralara giriyorum dolayisiyla da sik format atiyorum. Sanirim burada bir çok kişi yapiyor bunu. Sebebi farkli ama winzortçular kadar biz de atiyoruz format :)

Arada fark var gerçi sizde belirtmişsiniz. Linux genellikle kullanıcı hataları yüzünden formatlık hale gelir. Winzort'a format atmak için bişey yapmaya gerek yoktur, power düğmesine basmak yeterli...

Düzeltme: Ben linux hakkındaki maceralarımı ve denemelerimi vbox türü sanal makinelerde yapıyorum. bu şekilde maceramın sonucu kötü bile olsa üzülmüyorum :)

xwes

Ben de Vbox kullaniyorum ama onizleme için :)

ozgurnaci

yanlış yere mesaj attım. kusura bakmayın. forum yöneticilerinin bu mesajı silmesi dileğiyle iyi forumlar.

heartsmagic

Konunun Linux ve Ubuntu ile ilgili olmaması nedeniyle başlık kapatılmıştır.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.