[Çözüldü] Programı dosyalarını elle silip Geri Yüklemek

Başlatan mayavuzcan, 21 Ekim 2017 - 21:48:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mayavuzcan

Phpstormu kurduğum dizinden ynalışlıkla sildim tekrark tar.gz formatında indirip kurulum aşamasında ne yaptıysam onları yaptım ancak bu sefer kurulum aşiamasında sorduğu sorular çıkmadı ve silmeden önceki haliyle çalıştı tek farkı bu sefer dosyanın ikonunu bulamıyorum

Ayrıca Software Mağazasında ismini yazınca yazılımı göremiyorum sadece konsoldan açabiliyorum

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 21 Ekim 2017 - 23:28:26

Alıntı yapılan: mayavuzcan - 21 Ekim 2017 - 21:48:31
Phpstormu kurduğum dizinden ynalışlıkla sildim tekrark tar.gz formatında indirip kurulum aşamasında ne yaptıysam onları yaptım ancak bu sefer kurulum aşiamasında sorduğu sorular çıkmadı ve silmeden önceki haliyle çalıştı tek farkı bu sefer dosyanın ikonunu bulamıyorum

Ayrıca Software Mağazasında ismini yazınca yazılımı göremiyorum sadece konsoldan açabiliyorum

Hep basit basit şeyleri konu açıyorum galiba yeni farkettim ama aklıma takılanı buraya yazıyorum not defteri gibi kullanıyorum umarım bi zararı yoktur.

Bu derdimi tar.gz uzantılı dosyaları açtıktan sonra silince yaşadım.Ancak dosyaların görünen kısmını siliyormuşum geri yükleyincede bazı aksaklıklar çıkıyor bunu farkettim.
home dizininde uygulamar gizli olarak dosya oluşturuyorlar tar türü dosyaları çıkarıp kurduktan sonra burada ayrı olarak .local dizininde ve kendi isimlerinde dosya oluşturuyorlar bu dosyaları kaldırıp tekrar normal yükleme yapınca ilk kurulduğundaki gibi oluyor sevgilerimle