180x60 boyutlarında Ubuntu Türkiye reklam spotu yarışması

Başlatan Eren, 28 Aralık 2008 - 01:05:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eren

180x60 boyutlarında Ubuntu Türkiye ile ilgili reklam spotlarınızı buraya ekleyebilirsiniz. Daha sonra oylama yapılacak ve en beğenilen reklam spotu Ubuntu Türkiye'nin 180x60 boyutlarındaki resmi reklam spotu olacaktır.

Örnek reklam spotu.

Mevcut reklam spotu konusu: http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,5700.0.html

Xenophobia

Resim şişme gibi görünürse, sanki daha iyi olacak gibi duruyor.

Ben çizemeyeceğim için, çizenlere fikir babında bir şeyler yazıyorum. :)

btermeli

Duvarları olmayan bir dünyada, neden pencerelere ihtiyaç duyayım ki???

btermeli

Duvarları olmayan bir dünyada, neden pencerelere ihtiyaç duyayım ki???

koenig

Bitanede benden 250x250  sırada değişik ebatlarda bir kaç tane daha var bittikçe geliyor :)
Pencere Mahkumiyeti bitti AMA daha PENGUEN kardeşten öğrenecek çok şeyim var.

PEN VS. PEN Kazanan UBUNTU

koenig

koenig

Xenophobia

[IMG]http://img386.imageshack.us/img386/1851/logocl3.png[/img]
[IMG]http://img386.imageshack.us/img386/logocl3.png/1/w214.png[/img]

Resimdeki iki logoyu kendi bloğumda kullanıyorum.

Fakat Ubuntu reklam spotu da, butonumsu ve basit olursa bence daha güzel görünür.

Zaten altındaki link buraya yönlendirecek, Ubuntu ve Türkiye ile özleşmiş olacağız.

koenig

Alıntı yapılan: Xenophobia - 29 Aralık 2008 - 03:55:19
Fakat Ubuntu reklam spotu da, butonumsu ve basit olursa bence daha güzel görünür.

Zaten altındaki link buraya yönlendirecek, Ubuntu ve Türkiye ile özleşmiş olacağız.

İyi fikir ben bir kaçtanede buton çalışmasına başladım bile ama galiba btermeli ve benden başka katılan olmayacak :) İlk 2 sırayı kesin kaptık yani :D

3mr3

Sabahtan beri inkscape anlamaya çalışıyorum anca böyle bişi çıkarabildim. Zamanım olursa yapmaya çalışacam. Eğer photoshop olsaydı bi sürü yapardım :D Ama en iyisi açık kaynak programlarına alışmak...
Ben, seninle ben oldum. | Başkalarına karşı merhametli, şefkatli, iyiliksever...

heartsmagic

@3mr3, bence çok hoş olmuş. Eline sağlık. Ayrıca slogan da bir harika :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

günberi

Bu da benim denemem.
Lâ fetâ illâ Ali, lâ seyfe illâ Zülfikâr

günberi

Bi deneme daha. Ama bu kadar küçük çalışmaya alışık değilim. Ne yapsam, ebatı ayarladığımda kayboluyor. bu iş beni afiş * ya da kitap kapaklarından daha çok zorladı.

Xenophobia

Ben bu yarışmayı kendi adıma sonlandırdım.

Sanırım artık çalışma gönderen yok. Yukarıdaki çalışmalardan en çok hoşuma gideni de aşağıdaki çalışma oldu.Kendi siteme destekliyorum diye bir kısım açarak ekledim.Öncekini kaldırdım, bu daha güzel oldu bence.

Alıntı yapılan: günberi - 29 Ocak 2009 - 01:11:23

Diğer bir başlıktaki dergileri destekliyorum spotlarını da, müsait bir zamanda yer açarak yeniden ekleyeceğim.

günberi

ihtiyar said

Alıntı yapılan: günberi - 29 Ocak 2009 - 01:11:23
Bi deneme daha. Ama bu kadar küçük çalışmaya alışık değilim. Ne yapsam, ebatı ayarladığımda kayboluyor. bu iş beni afiş * ya da kitap kapaklarından daha çok zorladı.

Diğer hazırlananlara göre daha profesyonel ve hoş bir çalışma olmuş diye düşünüyorum, elinize sağlık. Tabi diğer arkadaşların da hakkını yemeyeyim, sizlerin de eline sağlık. Blogum yakın zamanda hayata geçecek, ben de ekleyeceğim bunu. ;)

Xenophobia

ihtiyar said

Alıntı yapılan: Xenophobia - 23 Şubat 2009 - 18:49:15
Elinize sağlık demeyi unutmuşuz. :)

:) Olur böyle vak'alar, Türk polisi yakalar. :P -çok iğrençti, farkındayım :)-

Xenophobia

Alıntı yapılan: ihtiyar Said - 23 Şubat 2009 - 18:51:38

İnsanın, kendini bilmesi de bir erdemdir @ihtiyar Said :)

günberi

Xenophobia'nın sitesine baktım. Logo koyu zeminde farklı görünüyor. Silik ollması gereken kısımlar görünür hale geliyor. en kısa zamanda düzelceğim.
Ayrıca belirtmek istiyorum. Daha önce yayımlanan çok çalışmam var ama nedendir bilmiyorum, bunun beğenilmesi (genel bir beğeni olduğu tartışılır olmasına rağmen) beni çok heyecanlandırdı. Sanki ilk işim gibi, bir acayip duygu içindeyim.

ihtiyar said

Alıntı yapılan: Xenophobia - 23 Şubat 2009 - 18:52:51
Alıntı yapılan: ihtiyar Said - 23 Şubat 2009 - 18:51:38

İnsanın, kendini bilmesi de bir erdemdir @ihtiyar Said :)

İğrenç olan ben değil yaptığım espiri. Dolayısıyla kendimi biliyor olmam anlamına gelmiyor açıklamam. :)

Alıntı yapılan: günberi - 23 Şubat 2009 - 19:06:55
Xenophobia'nın sitesine baktım. Logo koyu zeminde farklı görünüyor. Silik ollması gereken kısımlar görünür hale geliyor. en kısa zamanda düzelceğim.
Ayrıca belirtmek istiyorum. Daha önce yayımlanan çok çalışmam var ama nedendir bilmiyorum, bunun beğenilmesi (genel bir beğeni olduğu tartışılır olmasına rağmen) beni çok heyecanlandırdı. Sanki ilk işim gibi, bir acayip duygu içindeyim.

:) :) Yeni çalışmalarını da bekleriz. ;)

Xenophobia

Tabii ki yaptığın espriye dedim.

İğrenç bir espri yaptığının farkındasın demek istedim kısacası.Bunu da belirtmeye gerek mi var? Çok ince bir cümle değildi, herkes için gayet anlaşılır. :)

ihtiyar said

Alıntı yapılan: Xenophobia - 23 Şubat 2009 - 19:59:38

İğrenç bir espri yaptığının farkındasın demek istedim kısacası.Bunu da belirtmeye gerek mi var? Çok ince bir cümle değildi, herkes için gayet anlaşılır. :)

:) :) Ben sinir etmek istedim seni belki de, kim bilir? :P Sözlerinden payımı aldım, merak etme. ;)

Xenophobia

Alıntı yapılan: ihtiyar Said - 23 Şubat 2009 - 20:07:52
Alıntı yapılan: Xenophobia - 23 Şubat 2009 - 19:59:38

:) :) Ben sinir etmek istedim seni belki de, kim bilir? :P Sözlerinden payımı aldım, merak etme. ;)

Yeterince doluyum zaten, bu arada bana yüklenmezseniz kimsenin kalbi kırılmaz.

mtilhan

You're beatiful but you will never be mine.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.