Ubuntu Silip Windows Yüklemek

Başlatan metapak, 27 Mart 2017 - 19:45:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metapak

Merhabalar,
Ubuntu'yu yeni kurmama rağmen çok sevdim genel olarak alıştım. Windows'a göre baya hoşuma giden bir sistem oldu ama bazı sorunlar yaşadım üç gündür aşmaya çalışıyorum ama başaramadım.
Bir websitem var ve vds sunucum var. Vds sunucuma remmina ile bağlanamıyorum tüm gerekli ayarları yaptım bir kez bağlandım sonrasında hiç başaramadım.
Wifi ağım sürekli kopuyor ve sürekli az çekiyor. ( Modemin yanındayım )
Diğer arkadaşlar gibi adobe yok gibisinden bahane vermeyeceğim çünkü playonlinux indirdim ve aktif oalrak kullandığım cs6'yı burada da kullandım.
Ubuntu'yu silme sebebim aldığım hatalar. En azından vds sunucumla işlerim bitene kadar windows kullanmak istiyorum. Bu zaman içerisinde diğer dağıtımlarıda inceleyip tekrar dönüş yapacağım görüşündeyim.
Elimde Windows 7 Ultimate DVD'si bulunuyor. Takıp yeniden başlatma yaptığımda boot ekranı gelmiyor bios ayalarını yapamıyorum.
Ubuntu'yu silip Windows'u nasıl yükleyeceğim arkadaşlar? Bilgisi olan yazarsa çok mutlu olurum.

ata1

Boot ekranı genelde bios üzerinde ilk sıraya alman gerekir boot menüsüne  pc markasına değişse de  genelde açılırken esc yada f10 gibi tuşlarla yapılır.

metapak

Alıntı yapılan: ata1 - 27 Mart 2017 - 20:05:12
Boot ekranı genelde bios üzerinde ilk sıraya alman gerekir boot menüsüne  pc markasına değişse de  genelde açılırken esc yada f10 gibi tuşlarla yapılır.

Diğer konularda olduğu gibi boot ekranı gelmiyor hocam. İlk açışımda sürekli f10'a basarak açmaya çalıştım siyah bir ekran geldi ve kaldı. Diğerlerinde zaten boot ekranı gelmedi.

ata1

Marka model ile google de araştırın boot ekranı açılışını yada ilk  açılış da  marka yazan alanda alt kısımda f2 yada benzeri kısa yol tuşu yazar bakınız.