ubuntuda .exe calıstıramıyorum

Başlatan reasul, 04 Mart 2017 - 15:50:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

reasul

metin2 guard hatası alıyorum wine ile kurdum olmadı playonubununtu ile kurdum olmadı destek verebbilecek varmı

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Mart 2017 - 15:53:11

metin2 bir oyun bu arada yazmayı unutmusum yardım edeilecek varmı ??

ata1

exe dosyaya sağ tıklayıp wine aç dediğiniz de ne hata veriyor sorun ne açıklarsanız yardımcı olacak arkadaşlara ön bilgi olur.

reasul

metin2 online bır oyun oldugu icin ilk olarak torentı kuruluorum kurmakta hıc bir problem olusmuyor sag tık yapıp wine ile calıstırıyorum guncellemeri varmı diye tekrardan bakıyr oyunu baslat dedimmi gameforce dolup   hata verıor

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Mart 2017 - 16:32:25

hataise guard acılamadı

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Mart 2017 - 16:37:39

gamemon64.des diye bi hatacıkmaya basladı suan

myeser

Gameguard ayrı bir uygulama olarak biliyorum ben. Resmi metin2 gameguard aktif olmadan açılmaz.

reasul

ne yapmalıyım o aman acılmıyor cunku

myeser

[mention=619404]@reasul[/mention] benim bildiğim gameguardı kapatacak yöntemlerde exe dosyalarından geçiyor. Gameguard koruması olmayan pvpleri denemeni tavsiye edeceğim ama oralarda da hileli oyuncular yüzünden zevk alamazsın.

eronis

Metin 2 oynayacaksan bunu Windows üzerinden yapmalısın. Şahsen ben oyun ilk çıktığı zamanda başlamıştım ve sonrasında sıkınca bıraktım. Eğer Linux üzerinden oynayabileceğin MMORPG arıyorsan;

- Star Wars: Old Republic
- World of Warcraft
- NeverWinter
- Aion
- Rift
- TERA

gibi seçeneklerin de var. Gameguard'ı neden kullanırlar bilmiyorum. Açıkça oyunda hacker'lar cirit atıyorlar serbestçe.

sudo apt install playonlinux
The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it. --Linus Torvalds