Windows 10 uzerine yanlislikla ubuntu kurdum

Başlatan krksz41, 28 Ocak 2017 - 20:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

krksz41

Merhabalar orjinal win 10umun yanina flash bellege ubuntu kurmaya calisirken win 10un uzerine ubuntu kuruldu(sebebini bilmiyorum boot ayarlarim normalde gosterildiginden farkliydi bende kendim kesfetmeye calistim boyle bir sıkinti ortaya cikti)simdi benim amacim ubuntuyu silmeden yanina orjinal win10u kurmak.1.sorumvwin 10um gitmismidir?(forumda okudugum bi konuda orjinal winle geldiyse win10u kurduktan sonra inte baglanir baglanmaz win10 kendiliginden lisanslanir yaziyodu)2.sorum ubuntuyu silmeden yanina win10 kurulur mu?yoksa ubuntuyu silip windowsu kurup sonra yeniden yanina ubuntu mu kurmaliyim?3.sorum win 10u kurmak icin flash bellege ihtiyacim var mi yoksa  pc uzerinden kurabilir miyim?4.sorum flash gerekiyosa bu win10 dosyalarini ubuntu uzerinden flasha nasil ve hangi programla entegre edicem?5.sorum dedigim gibi benim boot ayarlarimin gozlemledigim kadariyla intde yazilanlarla yakindan uzaktan ilgisi yok bunla ilgili bildikleriniz varsa paylasmaniz munkun mu?6.ve son sorum(yada kucuk bir rica

turkerataturk

''Mustafa Kemal ATATÜRK''