indirilen dosyalar acilmiyor

Başlatan seito1, 16 Aralık 2008 - 16:49:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seito1

arkadaslar indirdigim dosyalar masaustune geliyor ama kuramiyorum ne yapmaliyim.

Xenophobia

Hangi dosyaları indirip kurmaya çalışıyorsun? Nereden ve ne indiriyorsun?

Bunları depo üzerinden de bulabilir ve kurabilirsin.

Sistem->Yönetim->Synaptic Paket Yöneticisi->Ara bu yolu izlersen indirip kurmak istediğin bir çok şeye ulaşabilirsin.

seito1

Alıntı yapılan: Xenophobia - 16 Aralık 2008 - 16:50:57
Hangi dosyaları indirip kurmaya çalışıyorsun? Nereden ve ne indiriyorsun?

Bunları depo üzerinden de bulabilir ve kurabilirsin.

Sistem->Yönetim->Synaptic Paket Yöneticisi->Ara bu yolu izlersen indirip kurmak istediğin bir çok şeye ulaşabilirsin.

mesela basit bir duvar kagidi indirdim ama masaustunde setup yapamiyorum. tarif ettigin yolu denedim ama basarili olamadim.

Xenophobia

Nereden indirdin, dosyanın uzantısı nedir? Bazı sıkıştırılmış dosyaları açmak için bazı komutlara ihtiyacın var.

www.google.com.tr/linux adresinde bu komutları aratarak bulabilirsin. Genel anlamda komutları istiyorsan da www.belgeler.org iyi bir kaynaktır.

zeitgeist

@seito1, farklı başlıklarda bir çok konu açmışsınız ancak sorularınızı sormadan önce bir parça acemiler bölümünü okumanız iyi olurdu. Bu temel bilgiler olmadan ne siz sorunlarınızı sağlıklı bir şekilde dile getirebilirsiniz ne de size yardım etmek isteyenler layıkıyla yardımcı olabilirler.
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

fethiye

windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığnızdan emin olup yeniden deneyin

ne indirirsem indiremiyim bunu söylüyor.yardım edin nolur

heartsmagic

@fethiye, bu hatatı nerede alıyorsun. Ubuntu mu kullanıyorsun?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

fethiye

resimi kaydet dersn yada pdf dosyasını hani dolar indirme süresi tıklıyorum açılsın yok bu hatayı veriyo program bile olsa bunu veriyo

nolur yardım edin

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 14 Aralık 2012 - 23:29:42

bi programın eksik olduğunu düşünüyorum ama hangisi ne eksik bilmiyorum

if

@fethiye, sorununuzu yazım kurallarına uyarak daha detaylı anlatır mısınız? Anlamadım bu haliyle.

fethiye

lakupu diye bi siteden dowland yaptım bişey indirdim indi tıkladım

'C:Users/user/Dowlandsl/lakupu.exe'Windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin.

bu yazıyo hata veriyo

nolur yardım edin

if

@fethiye, Ubuntu kullanıryorsunuz değil mi? Wubi ile mi kurulum yaptınız? Ubuntu kullanıyorsanız .exe uzantılı dosyaları direk çalıştıramazsınız, wine adlı bir uygulama gerekmekte.

fethiye

nasıl yani ne bileyim kullanmıyorum nasıl kullancam crome explover da oluyo bunlar

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 15 Aralık 2012 - 11:44:46

ubuntuyu nasıl kullancam ki yani ne demek istediniz anlayamadım

monthy_python

@fethiye bilgisayarınızdaki işletim sistemi ne?

fethiye

monthy_python

kaç bit olduğunu sormadım, hangi işletim sistemi (ya da sistemleri) yüklü?
örnek
windows 7, windows 8, linux mint, ubuntu... bunu soruyorum.

fethiye

ct

@fethiye,

Tam inmemiş olabilir mi dosyanız? Büyük bir dosya mı? O programa sağ tıklayıp özelliklerinden kaç mb olduğuna bakabilir misiniz? Boyutları uyuşuyor mu? Bir daha indirmeyi deneyip indirirken internet gezgininizin yükleme bölümünde izleyebilir misiniz? Tam olarak iniyor mu yoksa yarısında durup indirdi mi diyor?

Soru windows sorusu olduğundan sorunun yeri doğru değildir herhalde.

fethiye

sadece o siteden indirdiğim şeyle alakalı değil ki kıytırık bir resim bile indirdirsem yada mailime gelen pdf dosyalarını da indirsem aynı şeyi yapıo

ct

Farklı bir internet tarayıcısıyla indirmeyi deneyebilir misiniz? Mesela firefox kullanıyorsanız onun yerine chrome ile indirip çalıştırmayı deneyebilir misiniz?