Ubuntu 14.04 Oturum Açma Sorunu!

Başlatan a-b-c, 13 Aralık 2016 - 00:15:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

a-b-c

Merhaba Arkadaşlar

Ubuntu 14.04 sürümünü kullanıyorum. Bilgisayarda, konuk oturumla beraber biri şifreli biri şifresiz olmak üzere 3 kullanıcı var. Ancak hiçbirisine giriş yapılamıyor. Ubuntu 16.04.1 sürümünü usb bellek üzerinden bilgisayardaki dosyaları alabilmek için çalıştırdım. Ancak bazı dosyalar kilitli olup erişime kapalı gözüküyor. Oturum açma sorununu çözebilmek ya da dosyaların tamamını sorunsuz şekilde alabilmek için yardım edebilir misiniz?

ata1

a-b-c

''ctrl-alt-f1'' yaptığım zaman karşıma hiçbir şey gelmiyor. Daha önce denemiştim. Daha sonra içindeki belgeleri alabilmek için usb'den çalıştırdım. Usb'den çalıştırınca bir sorun yok, fakat bazı dosyalara erişim izni yok. Şimdi de usb'siz çalıştırmak istediğimde ubuntu yazısında takılı kalıyor. Giriş ekranı hiç gelmiyor. Ne yapabilirim?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 13 Aralık 2016 - 18:43:45

Aşağıdaki adımları uygulayarak sorunsuz bir şekilde giriş ekranına geldim. Ancak aynı sorun devam ediyor. ''ctrl-alt-f1'' yaptığım zaman hiçbir şey olmuyor.

Herhangi bir Ubuntu sürüme ait Ubuntu DVD'sini (ya da USB belleğini) bilgisayarınıza takın.
Bilgisayarınızı bu DVD'den (ya da USB bellekten) çalıştırın.
"Ubuntu deneyin" seçeneğini kullanarak devam edin.
İnternet bağlantınızı sağlayın.
Uçbirim komut satırı penceresini açın ve sıırasıyla şu komutları girin:
sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair
sudo apt-get update
sudo apt-get install -y boot-repair && (boot-repair &)

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 13 Aralık 2016 - 19:09:46

Biraz deneme yanılmadan sonra ''ctrl-alt-f4'' tuşları ile siyah bir ekrana geldim. Kullanıcı adı ve şifreyi yazdığım zaman ''Login incorrect'' uyarısı geliyor. Bu yüzden komutları çalıştıramıyorum.