Onda v919 tablete ubuntu

Başlatan mozakca, 17 Kasım 2016 - 11:21:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mozakca

Tabletimde Win 10 kurulu ama ben Ubuntu kurmak istiyorum. Ancak, kurulumdan sonra dokunmatiğinin calisip calismayacagi hususunda cekincelerim var. Ne yapmaliyim?
sevgi, emek ister.

meda

"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

mozakca

Denedim ama olmadı. Düşündüğüm gibi dokunmatik çalıştı ancak bunun dışında hiçbir şey çalışmadı. Ne kablosuz ne bilmem ne... Bu bilgisayardan olan arkadaşlar ubuntu kurmayı denemesin.
sevgi, emek ister.

osmanpavraz

Wifi nin kurulumu kendin yapman gerek. Yanlış hatırlamıyorsam (arkadaşımdada var o cihazdan) kurulum sırasında kablo ile ağa bağlamıştı (ethernet usb dönüştürücü ile ) cihazı kurulduktan sonra wifi ek sürücü olarak görünüyordu. (öyle hatırlıyorum)

meda

Zaten daha ileri gitmezdi çünkü maliyeti düşürmek için olabildiğince ucuz parça kullanılıyor. Marka makinelerde bu sorunlar pek olmaz çünkü bilindik çipset ve parçalar kullanıldığından sürücü ve problem yaşandığında kaynak sorunu da olmaz. Hele ki Windows sürücüleriyle bile randımanlı çalışmıyor.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

if

Alıntı yapılan: mozakca - 21 Kasım 2016 - 00:20:36
Denedim ama olmadı. Düşündüğüm gibi dokunmatik çalıştı ancak bunun dışında hiçbir şey çalışmadı. Ne kablosuz ne bilmem ne... Bu bilgisayardan olan arkadaşlar ubuntu kurmayı denemesin.

Çalışmayan her ne ise forumda konu açarsanız inceler çözüm ararız.

mozakca

Wifi problemi windowsta bile var. Sürücü imzalamasını iptal etmeden yüklemiyor. Wifi için bir dosyada değişiklik yapmadan ağı görmüyor. Özetle bu kadar uğraştıracak bir bilgisayara bu kadar zaman fazla. Ben de orjinal sürüme geri döndüm.
sevgi, emek ister.