Ubuntu kuramıyorum

Başlatan crewsing, 16 Kasım 2016 - 15:39:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

crewsing

Bilgisayarımda w*ndows 7 isimli bir illet var ben bunu bilgisayarımdan kaldırıp ubuntu kurmak istiyorum ama usb den boot ettiğimde ilk başta 4 tane nokta loading oluyo ya ondan sonra bi siyah ekran geliyor bi kaç tane yazı çıkıyor sonra bi tepki yok bi çok usb yazma programıyla yazdırdım Rufus, flash tuşlu olan bişey öyle prrogramları denedim hiç biri çalışmadı bi yardım

Elessar

Rufus ile ubuntu iso imaj dosyasını flash diske yazdırırken Disk Bölüm Düzeni ve Hedef Sistem Türü olarak UEFI GPT seçin.
USE="peace justice" emerge --newuse --update --deep world

crewsing

bugra9

bukagi

Ben de benzer sorunu yaşıyorum. Ubuntu kullanıyordum, son zamanlarda kurulumdan bir hafta sonra hata verip açılmaz oluyordu. Şimdi hiç kurulmaz oldu, sebebi nedir acaba?
Linux Mint denedim diğer birkaç sürümü denedim hepsinde aynı sorun, kurulum ya tamamlanmıyor son anda yeniden başlat uyarısından sonra hata veriyor ya da hiç kurulmuyor.
Daha önce sorunsuz kullanıyordum.

ekremsenturk

Alıntı yapılan: bukagi - 24 Kasım 2016 - 15:03:04
Ben de benzer sorunu yaşıyorum. Ubuntu kullanıyordum, son zamanlarda kurulumdan bir hafta sonra hata verip açılmaz oluyordu. Şimdi hiç kurulmaz oldu, sebebi nedir acaba?
Linux Mint denedim diğer birkaç sürümü denedim hepsinde aynı sorun, kurulum ya tamamlanmıyor son anda yeniden başlat uyarısından sonra hata veriyor ya da hiç kurulmuyor.
Daha önce sorunsuz kullanıyordum.
Ubuntu'yu canlı olarak başlatıp, disks uygulaması ile "smart" testi yapın. Sonuca göre yeni bir sabit disk satın almak gerekebilir.

bukagi

İlginize çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.