Tapatalk login sorunu

Başlatan Elessar, 05 Kasım 2016 - 22:25:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elessar

@heartsmagic

Video eklendi: https://www.youtube.com/watch?v=DJn8xSGLJ9Q
USE="peace justice" emerge --newuse --update --deep world

if

@Elessar, ne yapmaya çalışıyorsunuz?

Elessar

[mention=609869]@if[/mention]

:) Ekran alıntısından anlaşılmıyor mu?

if

lnxdev

[mention=609842]@Elessar[/mention], herhangi bir ekran görüntüsü yok

Elessar

Bu gün de login olamadan doğrudan mesajlaşma kısmına geçiyor.

lnxdev

[mention=609891]@Elessar[/mention], bende her şey normal gözüküyor . Belki senin telefonunla alakalı bir problem olabilir.

if

Şimdi görebiliyorum @Elessar. Tapatalk sürümünüz güncel mi?

Elessar

Alıntı yapılan: if - 06 Kasım 2016 - 14:15:16
Şimdi görebiliyorum @Elessar. Tapatalk sürümünüz güncel mi?

Evet. Google Play'den yükledim.

alquirel

Tapatalk'un kendine ait sorunları çok umursamıyorum ama ekran alıntından yola çıkarak üye ismi yazarken büyük küçük harf farkediyordur diye düşünüyorum

FireSwords

Aynı sorun bende de var. Tapatalk ile forumda hiçbir şekilde gezinemiyorum. Android sürümü 7.0, Tapatalk güncel.

Elessar

Alıntı yapılan: FireSwords - 06 Kasım 2016 - 16:58:10
Aynı sorun bende de var. Tapatalk ile forumda hiçbir şekilde gezinemiyorum. Android sürümü 7.0, Tapatalk güncel.

Tapatalk güncel.

Android 7.1

Forum'un baş sayfası açılıyor önce, akabinde 2, 3 saniye sonra doğrudan mesajlaşma kısmına geçiyor

FireSwords

[mention=609939]@Elessar[/mention] Tekrar deneyeceğim de aklıma bir şey takıldı. Android 7.1'e nasıl geçtiğinizi merak edip özelden Google Pixel? diye sormaya çalıştım. Ama Kullanıcı 'Elessar' sizi engellemiştir.
cevabını aldım. Yanlış bir şey mi yaptım acaba? Cidden aklıma takıldı.

plazma

FireSwords

[mention=609942]@plazma[/mention] 7.0 2 ay önce çıktı yaklaşık olarak. 7.1 daha beta ama Google Pixel 7.1 ile geliyor.

plazma

7.0 yok daha da kararlı ondan sordum s7 de halen 6.0.1 güncel hangi cihazlarda var 7.0 custom rom olarak mı yüklü yada

6.x ve ios 10.x te bir sıkıntı yok büyük ihtimalle 7.x te herhalde bir sıkıktı var onuda yakın zamanda çözerler varsada

İngiltere bölgesindeki cihazlara verilmiş şimdilik beta olarak kararlı sürüm yok şuan net bir cevapta gelmemiş sanırım betaysa normaldir uygulamalarda hatalar, yukarıda dediğim gibi iki platformda denedim sorun olmadı

http://www.gottabemobile.com/2016/11/04/samsung-galaxy-nougat-update-info-2016/

FireSwords

[mention=609946]@plazma[/mention] Nexus ve Android One cihazlar aldı çoktan. GM 4G kullanıyorum, Eylül başında geldi güncelleme.

Elessar

Alıntı yapılan: FireSwords - 06 Kasım 2016 - 20:19:13
[mention=609939]@Elessar[/mention] Tekrar deneyeceğim de aklıma bir şey takıldı. Android 7.1'e nasıl geçtiğinizi merak edip özelden Google Pixel? diye sormaya çalıştım. Ama Kullanıcı 'Elessar' sizi engellemiştir.
cevabını aldım. Yanlış bir şey mi yaptım acaba? Cidden aklıma takıldı.

Engelleme yok.Profilimi sadece Admin'lerden özel mesaj al şeklinde ayarladığım için iletiniz gelmemiş.

Nexus 5 için 7.1 ROM'ları var. Google artık Nexus 5 lere desteğini kesse de XDA geliştiricileri sağolsun.

FireSwords

[mention=609948]@Elessar[/mention] Tamam teşekkürler. Çeviri hatası sanırım.

plazma

Nexusların alması normal bende bşr ara vardı nexus ilk önce güncellemeri alıyor diye tester olarak kullanmak için almıştım ama diğer markadalarda durum aynı değil stock rom dışındakilerde sorun varsada geliştirici ile iletşime gecilmesi lazım bizim tafaflık bir şey değil.