Vmware ile acilan ubuntuya windowsdan dosya aktarma

Başlatan frknkckdg122, 31 Ekim 2016 - 19:18:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

frknkckdg122

Oncelikle merhaba konuyu nereye acacagima karar veremedim ve cok mağdurum lg g4 h815tr kullanıyorum ve root atmak icin ubuntu kullanmam lazim ve bir dosyayi ubuntu sistemine atmam lazim tum fotoğraflarım ve dosyalarim silindi ve geri getirmek icin root atmaya ihtiyacim var lutfen yardim edin lutfen cok üzülüyorum ailemin fotograflarida silindi lutfen yardim edin

ekremsenturk

Sorun cep telefonu ile mi ilgili ?
Ubuntu Vmware ile Windows'ta mı kurulu ?
Resimler nerede kayıtlıydı ?

frknkckdg122

Ekrem senturk ilgilendigin icin teşekkür ederim.benim sorunum ubuntu ile. ubuntu vnware ile kurdum ve windowsda bulunan bir dosyayi ubuntuya atmam lazim ama beceremedim.ubuntudan windowsa 4 gb lik dosya aktaracagim ama yapamadim

siberoloji

Ubuntuyu vmware ile başlattıktan sonra vmware menülerinde install vmware tools diyerek misafir eklentileri kurmanız gerek. daha sonra ubuntu tekrar başlattığınızda kopyala yapıştır, sürükle bırakla dosya kopyalayabilirsiniz.
Bir de Sanal makina ayarlarında bir yerde paylaşılan klasörler gibi bir seçenek olmalı. oradan da deneyebilirsiniz.

frknkckdg122

HuaN

VirtualBox içinde Settings>Shared Folders icinde klasör oluşturup hem sanal hem gerçek sistemler arası dosya paylaşımı yapılıyor sürükle bırak yonteminden daha stabil VMware içinde olmalı bu özellik