Xubuntu overlay sorunu

Başlatan rhoaides, 30 Ekim 2016 - 19:51:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rhoaides

Merhaba arkadaşlar xubuntu 16.04 32 bit yüklü bilgisayarımda. Az önce bilgisayarı açtığımda kullanıcı adı ve şifremi girdiğimde masaüstü resmi geliyor mouse simgesi geliyor mouse hareket ediyor ancak ne üstteki panel geliyor nede başka birşey hiç bir işlem yapamıyorum kısayolları bile denedim. Baya uğraştım sonuç vermeyince bende yeniden kurmaya başladım.

Yalnız kuruluma başladığımda ilerleme panelini açıp takip ederken şu  dikkatimi çekti:

Gtk-Message: Failed to load module "overlay-scrollbar" şöyle bir hata gördüm sistemi aceba isodamı problem var sebebi ne olabilir sizce daha öncede aynı iso ile kurdum. İsoyu universal usb installer ile yazdım.

Birde her açılısta

Xubuntu simgesinden sonra böyle bir ekran ile karşılaşıyorum bu olması gerekiyormu?

QuackWave

O ekran zarar  vermez,korkma.
Mesajda 'overlay scrollbar' yani yer paylaşımlı kaydırma çubuğu yüklenemedi diyor.Nasıl bir şey olduğunu 'overlay scrollbar' ile görsellerde aratarak bulabilirsin.Örneğin bir dosyayı açtığında sağda olan çubuk.
Bu arada giriş yaptığında ekran nasıl bir hal alıyordu?

MHDelipalta

[mention=609392]@rhoaides[/mention] aynısı ile bende karşılaştım fakat normal bir şekilde kullanıyorum şuan sorun olmuyor.