Hardy Heron Alpha6

Başlatan utferd, 13 Nisan 2008 - 18:08:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utferd

Merhaba,

Ben Hardy Heron alpha6 yı kursam, nihai sürüm çıktığında buna nasıl yükseltebilirim? Yükseltebilir miyim?

Sevgiler.
utferd.wordpress

egitimist

Güncelleme yöneticisi yeni güncellemeler konusunda seni uyaracaktır. Sistemini güncel tutmak için sadece yayınlanan güncellemeleri yapman yeterli.

munirekinci

tonyukuk

ben güncelleme yaptığımda sistem çöktü gibi bir uyarı geliyor sanırım bağımlılıklardan kaynaklanıyor lakin bu çökmeye hangi programın sebep olduğunu nasıl bulabilirim? Tracker inde açıkçası nasıl kullanıldığını anlamadım mazur görün...teşekkürler.

munirekinci

Hatanın ne olduğunu, neyin hataya sebep olduğunu anlamamız için hata kodunu buraya yazman gerekli. Yoksa nasıl anlayabiliriz ki?

heartsmagic

En güzel hata bildirimi konsoldan olur:

sudo aptitude update
sudo aptitude safe-upgrade

Tracker'ı da sil gitsin, gereksiz yere işlemciyi tavan yapmaktan başka bir işe yaradığı yok.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Sypro

hardy nedense anlamsız bir crash raporu çıkaryor evet, herhangi bir açıklama da yok falan..
stable sürümde çözülcek diye inanıyorum.

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

bytan

Alıntı yapılan: mefk__ - 05 Şubat 2011 - 19:26:50
Teşekkürler...

Bu konunun neyine teşekkür ediyorsun? Bunun gibi daha kaç konuya aynısını yapmışsın.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST