easy peasy dokunmatik ekran kullanımı?

Başlatan netsynter, 17 Ekim 2016 - 17:25:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

netsynter

Merhabalar,

easy peasy kurduğum all in one bilgisayardaki dokunmatik ekran özelliğini kullanabilir miyim? Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim?

if

@netsynter, bilgisayarın marka ve modeli nedir?

netsynter

Atom işlemcili endüstriyel bir bilgisayar. PPC-1500TC modeli. Diğer 4-5 linux versiyonu denedim sadece easy peasy çalıştırdı. ubuntu remax bile kastı. easy peasy seri ve kararlı bir şekilde çalışıyor fakat touch screen'i kullanamıyorum.

if

netsynter

Alıntı yapılan: if - 18 Ekim 2016 - 22:29:45
@netsynter, bilgisayar bu[1] mudur?

[1] http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=97450

Merhaba if,

Bilgisayar fotoğrafı ekte. Bu arada ekrana dokununca sol üst köşeye konumlanıyor fare imleci.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

if

@netsynter, bu bilgisayarın üreticisini adı yok mu? Sony, Dell gibi. Üreticisini bilmek önemli.

plazma

Ne için allinone bu, otomasyon mu, barkod mu? Eğer cihaz sabit değilse duvardan alıp arkasında ürün kodu,marka vs bilgiler vardır onları paylaşmanız gerekiyor, verdiğiniz model numarası hatalı.

netsynter

Alıntı yapılan: if - 22 Ekim 2016 - 01:02:43
@netsynter, bu bilgisayarın üreticisini adı yok mu? Sony, Dell gibi. Üreticisini bilmek önemli.
Alıntı yapılan: plazma - 22 Ekim 2016 - 01:08:28
Ne için allinone bu, otomasyon mu, barkod mu? Eğer cihaz sabit değilse duvardan alıp arkasında ürün kodu,marka vs bilgiler vardır onları paylaşmanız gerekiyor, verdiğiniz model numarası hatalı.

Merhabalar,

Bilgisayarın arkadan görünüş fotoğrafını ve datasheet'i de ekliyorum. Dokunmatik ekran rezistif bu arada.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

plazma

Biraz bakındımda Win7 li bu sistemler hep, üretici sitesinden destek isteyebilirsiniz, dokunmatik panel içinde üreticisi bu datasheet doğru ise eklediğiniz http://www.toptech.com/contact-us/ desteklenip desteklenmediğini net olarak anca öyle öğrenebilirsiniz bu tip cihazlar endüstriyel bilgisayarlar bazıları linux uyumlu bazıları değil tüm ürünleri bu markanın windows kullanıyor.

if

@netsynter, lsusb çıktısına bakabilir miyim? Neden Easy Peasy kullanıyorsunuz?