[Çözüldü] Failed to start login service hatası

Başlatan Codeine, 16 Eylül 2016 - 18:12:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Codeine

Merhabalar. Ubuntu kurmak istiyorum. bunun için resmi sitesine gidip, kendi işlemci mimarime uygun olan, orijinal iso dosyasını indirdim. brasero yardımıyla da DVD'ye isoyu gömdüm.

buraya kadar her şey normal. DVD ile bilgisayarı *önyükleme yaptım. şöyle bir ekran beni karşıladı  

ardından "ubuntuyu kurun" kısmını seçtim.  kurulum başladı ve bu hata beni karşıladı = >>>

bu hata, kurulumun devamını etkilemedi. kurulum ilerledi ve son aşamaya gelindiğinde  "giriş servisinin başlatılması başarısız oldu" şeklinde bir hata aldım.

dolayısıyla ubuntuyu da kuramadım.
sorun nedir ?

Linax

İsonun md5  kontrolu yapıldı mı?
Eğer normal çıkarsa cd bozuk olabilir veya yazdırma şekli yanlış olabilir.Başka bir programla deneyin.Olmadı usb alternatifini deneyin.
Yoksa her şey yeniden mi başlayacak?

Codeine

Alıntı yapılan: Linax - 16 Eylül 2016 - 18:16:38
İsonun md5  kontrolu yapıldı mı?
Eğer normal çıkarsa cd bozuk olabilir veya yazdırma şekli yanlış olabilir.Başka bir programla deneyin.Olmadı usb alternatifini deneyin.

evet kontrolleri yapıldı. CD de bozuk değil yeni alındı. Başka programla deneyim bir de o halde

ata1

Sh4oTT

plazma

Linax

Codeine

verdiğin linkteki foruma baktım. baktım ama o komutu yazmak için ubuntunun grub menüsünde olmam gerekmiyor mu ?

Linax

Bilmiyorum bende anlamadım bir şey İngilizcem pek iyi değildir :)

Codeine

dd'yi kullanarak USB ile işi çözdüm başarılı bir şekilde kurdum. :)