Ubuntu 16.04.1 LTS Kurulum Destek Videosu Yakında

Başlatan csgocu, 25 Ağustos 2016 - 16:45:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

csgocu

Ubuntu 16.04.1 LTS KURULUM VİDEOSU ÇEKMEK İSTİYORUM ACEMİYİM VE YENİ GELECEK VEYA BU KONUYU ARAŞTIRICAK ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAK MAKSATLI BİR VİDEO ÇEKMEK İSTİYORUM  AKŞAM TAHMİNİMCE FORUMA ATMIŞ OLURUM TAKİPTE KALIN BU KONU ÜZERİNDEN İLETİLİCEKTİR.
DİPNOT : 1 TB HDD ' DİSKE KURACAĞIM.
Ey Türk, titre ve kendine dön! Üstte mavi gök çökmedikçe altta yağız yer delinmedikçe kim bozabilir senin ilini ve töreni !

illedelinux

Forumda yenisin, Linux'ta yenisin ama daha bir şeyleri tam kavramadan bu tür işlere kalkmak size sürekli yanlış yaptırır.
Yararlı bir şeyler yapmak istemeni takdirle karşılarız ama önce bir şeyler öğren sonra öğret,..
GNU/Linux kullanmıyorum, onu yaşıyorum...

csgocu

amacım öğretmek değil hocam her acemi ne yaparsa bende onu yapacağım sizin bilginiz ne kadar bilmiyorum fakat her bilgisi olan gibi yoruma hatalar yazılıcak ve bunu gören acemiler benim hatalarıma düşmeyecek son olarak hata yapılmadan birşeyler öğrenilmez saygılar.
Ey Türk, titre ve kendine dön! Üstte mavi gök çökmedikçe altta yağız yer delinmedikçe kim bozabilir senin ilini ve töreni !

mt

@csgocu

Gayretiniz ve heyecanınız güzel hoşta forum yöneticilerinden uyarı alman an meselesidir. Konu başlıklarını ve mesajlarını kurallara uygun bir biçimde yazınız. Büyük ve küçük harf kullanımına dikkat ediniz.

csgocu

uyarınız için teşekkürler hocam konu başlığı düzeltildi saygılar.

ata1

https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=32631.msg390707#msg390707

Şunu ben ekleyeyim gene kötü kişi olmak istemem fakat uyulması gereken kurallarımız var.

csgocu

Sonuna kadar okudum hocam teşekkürler saygılar.

ata1

Biraz daha sakin ve daha dikkatli olursan hepimiz için daha iyi ve daha düzenli bir şekilde yardımlaşma sağlarız.Anlayış ile karşıladığını umuyoruz.

neynefes

İlla kurulum destek videosu çekilmek isteniyorsa bu iş en güzel sanal makine üzerinde yapılır.
Bence kendinize biraz daha zaman tanıyın. Bir miktar tecrübe kazanırsanız çok faydasını görürsünüz. En azından temel bazı şeyleri bilin.