[Çözüldü] tarayıcı

Başlatan Ömer Burak Gedik, 12 Ağustos 2016 - 20:27:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ömer Burak Gedik

chrome tarayıcıda şifre gibi kayıtlı bilgilerimi vivaldi tarayıcıya aktarma şansım varmı

ata1

yer imleri dışa aktar ve içe aktar şeklinde alınıyor fakat şifre ve adresleri alamadım bende kısaca takipdeyim

biminimalist

Chrome a gmail hesabın ile giriş yap senkronize et sonra vivaldi ilede giriş yap onuda senkronize et eklentilerden şifrelere kadar hepsini alır

ata1

iyide o dediğin tarayıcıda daha önce  gmail ile hesap açmışsan  yoksa hesap oluştur dıyor.

Ömer Burak Gedik

chrome da hep senkronize kullanıyordum

biminimalist

Alıntı yapılan: ata1 - 12 Ağustos 2016 - 21:27:36
iyide o dediğin tarayıcıda daha önce  gmail ile hesap açmışsan  yoksa hesap oluştur dıyor.

Gmail ile hesap açmayan yoktur diye tahmin ediyorum ;D

ata1

sanırım anlatamıyorum örnek opera yükledim hesap oluştur diyor. Oluşturduğun da ise sıfır senkronize ile başlıyorsun. gisiş yap diyor giriş yapamıyorsun o tarayıcıda hesabın yok kayıt ol diyor.
heeeee hepimizin gmaili var.

Ömer Burak Gedik

Benim fazla kalmadı şifrem yavaştan aktarıyorum vivaldide nasıl hesap oluşturabilirim

mt

Abi gmaile gerek yok içe aktar opsiyonu ile yapabilir Vivaldi nin Firefox desteği var Chorme desteğinin olmaması mümkün değil diye düşünüyorum.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

ata1

içe aktarla yer imlerini her türlü alıyor fakat adres ve şifreleri almıyor. bu yöntemi tam bir haftadır denedim hata şifre olan kısmıda buluyorum.
fakat taşı yada aktarması yok  kopyala yapıştırlada ne derece olur bilemem
o dediğinde göstermelik var tıkladığında hata veriyor alınamadı diyor farklı farklı hatalar veriyor

mt

@Ömer Burak Gedik abi harika birşey bu abi sen bu soruyu daha önce niye sormadın sayende Vivaldiyi keşfettim. 8)

ata1

görüldüğü üzere alıyor diye onayladığı halde ne şifre nede adres yok

biminimalist

Alıntı yapılan: ata1 - 12 Ağustos 2016 - 21:49:42
sanırım anlatamıyorum örnek opera yükledim hesap oluştur diyor. Oluşturduğun da ise sıfır senkronize ile başlıyorsun. gisiş yap diyor giriş yapamıyorsun o tarayıcıda hesabın yok kayıt ol diyor.
heeeee hepimizin gmaili var.

Arkadaşım vivaldi ve chrome dan bahsetmiş ikiside senkronda gmaili kullandığı için gmailden bahsediyorum opera nerdne çıktı ?

Ömer Burak Gedik

dediğniz gibi sadece yer imlerini aktarıyor ne kullanıcı adı ne şifreleri aktarmadı iki yoldada

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 12 Ağustos 2016 - 22:17:08

vivaldide senkron nerde acaba bulamadım

biminimalist

Alıntı yapılan: Ömer Burak Gedik - 12 Ağustos 2016 - 22:15:53
dediğniz gibi sadece yer imlerini aktarıyor ne kullanıcı adı ne şifreleri aktarmadı iki yoldada

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 12 Ağustos 2016 - 22:17:08

vivaldide senkron nerde acaba bulamadım

Önce chrome a: EverSync uzantısını yükleyip yedekleyin ardından vivaldiye yükleyip alın yedeklemeleri

Ömer Burak Gedik

çok teşekkürler dediğin gibi oldu

biminimalist