Masaüstü ortami seçme

Başlatan densiz111, 04 Ağustos 2016 - 21:46:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

densiz111

Merhaba arkadaşlar bana masaüstü ortamı önerirmisiniz. Sistemimi yazayim daha iyi öneri yapabilirsiniz belki.

Sistem:
İntel e6600
amd hd 4000 series
samsung 850 evo ssd
8 gb 1133 mhz ram
Evet arkadaşlar sistemim bu anakart ı tam hatirlıyamıyorum kusura bakmayin bide işlemcinin tam ismini hatirlıyamıyorum windows kullanırken Cpu-Z diye program vardı herşeyi gösteriyordu resmen linuxdada boyle bir program varsa bana söylerseniz sevinirim teşekkür ederim.

ata1

sistem yeterli sizin seçiminize kalmış masa üzeri seçimleri sistem yeterli ise kullanıcıya aittir.

densiz111

Alıntı yapılan: ata1 - 04 Ağustos 2016 - 21:52:34
sistem yeterli sizin seçiminize kalmış masa üzeri seçimleri sistem yeterli ise kullanıcıya aittir.
Önerin varmi geneldi film dizi izlerim.

ata1

ben değişmez fanatik xfce sistemim ne olursa olsun masa üzerim xfce olur. kullanacak olan sıziniz deneyi bakıp fikir edinin bence her kullanıcı kendi kullandığı ortamı önerecektir.

densiz111

Alıntı yapılan: ata1 - 04 Ağustos 2016 - 21:57:15
ben değişmez fanatik xfce sistemim ne olursa olsun masa üzerim xfce olur. kullanacak olan sıziniz deneyi bakıp fikir edinin bence her kullanıcı kendi kullandığı ortamı önerecektir.
Teşekkürler bide şu konuya el atsan https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=53047.0

ata1

o önermeyeceğim bir durumdur ve ben archerim komutlarınız da başarılı değilim.
neden önermiyoruz kim yapmış neye göre hızlı bana göre tam tersine bu şahsi fikrim diğer arkadaşlarımdan detaylı bilgiler gelebilir.

densiz111

Alıntı yapılan: ata1 - 04 Ağustos 2016 - 22:09:27
o önermeyeceğim bir durumdur ve ben archerim komutlarınız da başarılı değilim.
neden önermiyoruz kim yapmış neye göre hızlı bana göre tam tersine bu şahsi fikrim diğer arkadaşlarımdan detaylı bilgiler gelebilir.
Herşey için teşekkürler evdeki internete girdigim kücük laptop var 2gb ramli ona ne önerirsiniz.

ata1

ubuntu-manjaro-mint  türlerinde bakın