Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü

Başlatan bay-bey, 30 Temmuz 2016 - 16:36:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bay-bey

Merhaba bu yıl üniversite tercihi yapacağım yönetim bilişim sistemleri bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz?

lnxdev

Şimdi kime göre neye göre ? Senin beklentin nedir ? İlerdeki yapacağın meslekle bağdaşıyormu ? Forumdaki arkadaşların hepsi iyi veya kotu yorum yapabilir yada daha farklı ama buradaki arkadaşların hepsi kendi açısından yorum yapıcak(bende dahil). Farklı kişilere fikir sorup onların düşüncelerini alman iyi birşey ama sadece o düşüncelerle bir karara varman ilerdeki yaşantını çok değiştirir. Yani araştırma yap mesela hiç bu bölümün aldığı derslere baktınmı ? Yada benzer bölümle dersleri karşılaştırıp nereye yoğunlaştıklarına baktın mı ? Lütfen bunları yanlış anlama bende okuyorum bir çok arkadaşım "ulan bu bölüm iyimiş diyolar" diye başlayıp ikinci üçüncü senesinde bırakan ve bu sefer kendi istekleri doğrultusunda tamamen farklı bir bölumde okuyuyan çok vardı.

bay-bey

Alıntı yapılan: lnxdev - 30 Temmuz 2016 - 18:46:32
Şimdi kime göre neye göre ? Senin beklentin nedir ? İlerdeki yapacağın meslekle bağdaşıyormu ? Forumdaki arkadaşların hepsi iyi veya kotu yorum yapabilir yada daha farklı ama buradaki arkadaşların hepsi kendi açısından yorum *yapacak(bende dahil). Farklı kişilere fikir sorup onların düşüncelerini alman iyi * bir şey ama sadece o düşüncelerle bir karara varman ilerdeki yaşantını çok değiştirir. Yani araştırma yap mesela hiç bu bölümün aldığı derslere baktınmı ? Yada benzer bölümle dersleri karşılaştırıp nereye yoğunlaştıklarına baktın mı ? Lütfen bunları yanlış anlama bende okuyorum bir çok arkadaşım "ulan bu bölüm iyimiş diyolar" diye başlayıp ikinci üçüncü senesinde bırakan ve bu sefer kendi istekleri doğrultusunda tamamen farklı bir bölumde okuyuyan çok vardı.
Siz hangi üniversitede okuyosunuz? Bu bölümü araştırdım bilgisayar mühendisi ile işletmenin bi nevi karışımı siz bu bölümden memnunmusunuz eksi yönleri ney sizce

plazma