Steam kurulumu UBUNTU 16.04 LTS [ÇÖZÜM] !!!!!

Başlatan kemalerdemcicek, 06 Temmuz 2016 - 19:57:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemalerdemcicek

Arkadaşlar öncelikle hepinize MERHABALAR ben steam'ı kurmakta çok büyük sıkıntılar çektim ama sonunda çözümünü buldum eminimki benim gibi yeni ubuntuya geçen arkadaşlarda bu ve buna benzer sorunlar yaşamıştır neyse daha fazla uzatmadan çözümü sizlerle paylaşıyım inşallah işinize yarar..
ÇÖZÜM:
ADIM1: Öncelikle uçbirimi açıyoruz
ADIM2: Sonrasında uçbirime kod olarak  (sudo apt-get install steam -y ) aynen bunu yazıyoruz parantezler hariç tabiki  ;D ;D
sonrasında çeşitli yazılar gelicek önünüze kod satırında yüklenmesini bekleyin.....
ADIM3: önünüze "package configuration" adında açılır pencere gelicek imleçle aşağı inin ok a tıklayısın sonrasındaki açılır penceredede ı agree ye tıklayın yüklemeye az daha devam edicek bittiğinde BİLGİSAYARDA ARA  yardımıyla steam yazıp kısayolunu buluyoruz tıkladığımızda güncellemeye başlıyor

İNŞALLAH İŞİNİZE YARAR BENİM GİBİ SAATLERCE UĞRAŞMAZSINIZ SORUNU BULMAK İÇİN :)

knife00

Yararlı olmuş ama aslında o kadar aramana gerek yoktu :D
en azından nasıl program yükleniceğini öğrenmiş oldun .
Genelde aynı( sudo apt-get install program_adı) şeklinde oluyor.

kemalerdemcicek

yükledim ama bu seferde hata çıkmaya başladı :( 1 günümü buna harcadım ve hala tam çözüm bulmaadım

plazma

Arama yaparsanız daha önce aynı sorundan muzdarip olanlar olduysa ve çözümü varsa mevcuttur başlık çok elzem bir çözüm sunmuş değil kullanıcıya o yüzden kapatalım.