Ubuntu'yla başlanır mı, Linux'ta oyun oyananır mı muhabbeti...

Başlatan harun252525, 30 Haziran 2016 - 03:12:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

şenol

gerçekten bilmiyordum macbuntu olduğunu :)) demek ki eli kulağında :) mac le ubuntunun birleşmesi an meselesi :) birleşse kötümü olur , en stabil ve kararlı işletim sistemi , okuduğum kadarıyla öyleymiş :)
cpu / amd ryzen 7 / 1700 / 3.90 ghz o.c
anakart / msi b 350 tomahawk . gpu / amd rx 580 8 gb  
24 gb / ddr 4 ram / 3066 mhz de çalışıyorlar
250 gb / samsung 850 evo ssd

eronis

Elemntary os ücretsizdir. Oraya 0 yaz iner ;D O gördüğün bağış kutusu. Malum insanlar bunlara zaman ayırıyor ve en azından dağıtımın devamlılığını sağlamak için bağış istiyorlar. Verip veremek yada ne kadar vereceğin sana kalmış.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Haziran 2016 - 23:53:03

Macbuntu bir ubuntu temasıdır ve mac neye göre "En"kararlı sistemmiş ? Kim söylüyor bunu ? Neye göre mac'e bu ünvanı vermiş ? https://www.google.com.tr/search?q=macbuntu&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=yoZ1V96SNsXyUNKksfAF
The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it. --Linus Torvalds

şenol

teşekkür ederim arkadaşım bu macbuntu yla , elementary os a bir bakayım :)

neynefes

@eronis'in söylediği bir çok konuda aynı düşüncedeyim. Vulkan, OpenGL ve Pyhsx konusunda.. Windows üzerinde Physx'i açtığı için yazılım, görseller daha etkili oluyor. Oynanabilirlik ve tatmin konusunda emin olun çok bir eksiklik değil bu durum. Ubuntu'da oyun oynanmaz diye fazlaca kendinden emin konuşan hocama bir sorum olacak, SteamOS hangi dağıtım üzerine inşa ediliyor? Ciddi manada oyun oynayan biri olarak yazıyorum bunları. Artık biraz ara mı versek bu başlığa? :) Sonu gelmeyecek gerçekten :)

harun252525

Kod Yazmak Bir Şiirdir.

neynefes

Pekala konuşun durun o zaman.. Üslubun ayarı kaçıp bizleri müdahale ettirmek zorunda bırakmayın sadece ;)

şenol

selam arkadaşlar :)  planetside 2 = windowsda bile sorunlu oyun windosla warpgate te = 130 fps kalabalık ortamda 50 vs 50 diyelim = 85 fps / 1.9.13 stagingle ubuntu da = warpgate 100 fps kalabalık ortamda 50 vs 50 diyelim = 65 fps , ama oyunda az glitchler var ama çok *kararlı ubuntuda , artifek yok , ama tam kusursuz değil 3 tane direct x kurup oyunu açıyorsunuz , bu oyun devasa çok oyunculu ve sistemi en zorlayan oyun dur diyebilirim , oyun free dir hesap açıp oynayın , bir o kadarda optimize özürlü oyundur , keşke unity engine le yapılsaydı normal 150 vs 150 kapışıyorsunuz kalabalık ortamlarda abartmıyorum ,,,,,,,,,,,,,,, dota da yüklü bende , çoçuk oyunu olduğu için pek sevmiyorum :) yanlız windowsda =  85 fps / ubuntuda = 110 fps ye çıkıyor aynı ayarlarda ,,,,,,,,,,,,,,csgo , windowsta = 65 fps / ubuntuda = 90 fps lere çıktığımı gördüm aynı ayarlarda ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, skyrim , fallout 3 , deus ex human revelatıon , mass effect 1,2,3 , dead space 1,2,3 , ve daha bir sürü oyunu açabiliyorsunuz ubuntuda. ,,,, ve 1.9.13 daha *kararlı planetside 2 de , herkese iyi geceller saygılar

heartsmagic

Konuyu esas başlığından ayırdım, adını değiştirdim. Foruma yazılan her iletiyi genelde güzel güzel okurum ancak başlığın yarısını okumadım.

İlk iletilere binaen şunu söyleyeyim, standart bir kullanıcının eğer makinesine özel sorunları yoksa Ubuntu'yu en az, en az Windows kadar rahat kullanma imkânı vardır. Herkes öyle bolca sorunlar yaşayacak diye bir şey yok, bir sürü insan sorunsuzca kullanıyor kendisini. Neticede herkes mazoşist değildir sanırım?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.