wine çalışmıyor

Başlatan kaanbabasa, 28 Haziran 2016 - 22:05:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaanbabasa

wine çalışmıyor .exe lerde denedim genellikle ama hiçbirinde açmıyor yeni oyun yükledim açmadı daha önce oynadığım oyunu da açmayınca  aceba ayarlarınımı bozdum diyerekten kaldırdım ve tekrar yükledim ama hala açmıyor çözümü varmı?

şimdiden teşekkürler

cosima

Wine ile Ferrari hızında oynadığın oyunu eşek hızında oynarsın, oyun oynamak istiyorsan diskin bir bölümünde Windows bulundur. ;)

kaanbabasa

Alıntı yapılan: cosima - 28 Haziran 2016 - 22:52:33
Wine ile Ferrari hızında oynadığın oyunu eşek hızında oynarsın, oyun oynamak istiyorsan diskin bir bölümünde Windows bulundur. ;)

Onu nası yapıcaz format cd si yok bende daha doğrusu varda vista var onu da pek sevmem

heartsmagic

Her şeyi çalıştıramaz kendisi, çalıştırdığı her şey de sorunsuz olmayabilir.
Ne çalışmıyor örneğin?

Not: Windows kurulumu bu forumun ilgisi dışındadır.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

eronis

Alıntı yapılan: cosima - 28 Haziran 2016 - 22:52:33
Emin misin ? Abartmayın, wine'de oynanan oyun o kadar yavaş değil.
Alıntı yapılan: kaanbabasa - 28 Haziran 2016 - 22:05:45
wine çalışmıyor .exe lerde denedim genellikle ama hiçbirinde açmıyor yeni oyun yükledim açmadı daha önce oynadığım oyunu da açmayınca  aceba ayarlarınımı bozdum diyerekten kaldırdım ve tekrar yükledim ama hala açmıyor çözümü varmı?

şimdiden teşekkürler

Benden sana tavsiye;

https://www.playonlinux.com/en/

Ubuntu depolarından da kurabilirsin. Wine yöneticisidir kendisi ve son kullanıcıyı wine ile buluşturan bir uygulamadır. Forum'u, Wiki'si oldukça yardımcı oluyor. Ayrıca;

https://www.winehq.org/

Buradan istediğin oyun yada program wine'da çalışıyor mu bakabilirsin. Wine'da daha önce oyun oynadım ve eski bir laptop'da dahi memnun kaldım. Az Call of Chulthu, Max Payne, Amnesia falan oynamadık ;D
The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it. --Linus Torvalds