Steam 2016 Yaz İndirimleri Başladı

Başlatan bugra9, 24 Haziran 2016 - 18:56:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bugra9

Evet yaz indirimleri başlamış ve 4 Temmuz saat 20:00'a kadar her gün yeni oyunlar yüksek indirime girecek. Hatırlatmakta fayda var, bir oyundaki indirim sona erse bile indirimin son günü o zamana kadar indirime girmiş tüm oyunlar tekrar indirime giriyor. Tabi böyle olacak diye bir kural yok ama bu zamana kadar hep böyle oldu.

Yine sık sorulan sorulardan biri cs:go genelde %50'den fazla indirme girmiyor. Oyun ilk çıktıktan sonraki indirim döneminde bir kere %75 yapmışlardı ama o zaman gösterilen aşırı tepki yüzünden bir daha indirim dönemlerinde %50'den fazla indirim yapmaya cesaret edemediler.

http://store.steampowered.com/

neynefes

@plazma kaçırmış bu seneki başlığı :) Genelde kendisinden görürdük böyle başlıklar. :)

ata1

kıskanmayın boynuz kulağı geçer diye ata sözü boşunamı var.  ;D ;D ;D yüürü be @bugra9

neynefes

Alsam mı almasam mı? diye aklında soru işareti olanlar için çok yüzeyel önerilerde bulunmak istiyorum.

@bugra9'un listesini baz alarak sıralayacağım.

• Left for Dead 2 -- Daha fazla indirim görmez :)
  • CS Go -- 6 Tl'ye inmişliği var ama çok çok çok nadir.
  • Portal Bundle -- 6 Tl'ye almıştım ben ona birkaç gün daha verin bence ;)
  • Tomb Raider -- Bu fiyata kaçırmayın. Bu seriyi pek anlatmaya gerek yok bence. Linux'e de port edilmiş olması ayrı bir güzellik tabi.
  • BioShock Infinite -- Üçlü paketini almanızı tavsiye ederim.
  • Borderlands 2 Game of the Year -- Yanlış hatırlamıyorsam ben 1. ve 2. oyununu toplam 12 Tl'ye almıştım. Bu biraz durabilir.
  • Dying Light: The Following - Enhanced Edition -- Ben normal versiyonunu 27 Tl'ye almıştım sanırım. Aradaki farkı tam bilmiyorum.
  • Middle-earth™: Shadow of Mordor™ -- Daha fazla indirim görmez.

Bu liste tamamen benim kişisel zevklerime göre önerilerimdir.

ata1

Left for Dead 2 - yaanında bir gün yazsa ya AGAYA beleş diye indirsem hahaha  ;D

illedelinux

Oyun oynamadıgım için beleş de olsa benim için bir şey ifade etmiyor. Ancak Oyunların Linux'a uyarlanması ve artması elbette temennimdir.
GNU/Linux kullanmıyorum, onu yaşıyorum...

ata1

bende oynamadığımdan dedim ya agaya beleş yazmasını bekliyorum atı kartla nerede oyun oynayacağız yaaa  ;D

bugra9

Daha birçok oyunda indirime gitmişler ve bir efsane oyunu yazmayı unutmuşum. Bir bilgisayarda olmazsa olmaz bir oyun söyle deseler yüksek olasılık bu oyunu söylerdim.
Mount & Blade: Warband

Yerli yapımlarımızdan en iyisi olan bu oyunu anlatmaya gerek yok sanırım. 6-7 yaşında olmasına rağmen hala sunucuları dolu olan ender oyunlardan biri olarak efsaneler arasında yerini almıştır. Bunu da mod / topluluk desteğinin en üst düzeyde olmasına borçlu. Oyun, topluluğun yaptığı modlar ile bambaşka hale getirilebiliyor. Bu kadar rahat özelleştirilebilen oyunların sayısı parmak sayınızı geçmez. Olumlu oy oranı %97 seviyesinde olması aslında her şeyi anlatıyor. :D

Sistem gereksinimleri;
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 6600GT / ATi Radeon 2400 veya daha iyisi
Bellek: 1 GB

plazma

YöneticiBey

Keşif kuyruğunu kullanarak günde 3 adet kart düşürüp satabiliyorsunuz. Önceki seferde toplam 10 liralık kazancım olmuştu bu sayede. Biraz da şans lazım. Ücretsiz bir oyun yada bir dota seti, csgo eşyası falan alırsınız. :D