Windows Diskine Giriş Sorunu

Başlatan blacktm, 06 Haziran 2016 - 21:11:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blacktm

Merhaba,bugün Debian dağıtımını bootlayarak portable olarak açtım.Ardından Windows diskine girdim ve birkaç şey sildim(Sistem dosyası değil,Windows açılışta başlattığı uygulamalardan biri).Ardından cihazı yeniden başlattım (Windows olarak) açtım.Fakat tekrar debian dağıtımını kullanarak bootladığımda Windows diskine tıkladığımda tepki vermiyor ilginç bir şekilde.Bunun nedeni nedir ? Ubuntu veya farklı bir dağıtımı kullanırsam bu sorun çözülür mü ?

Trpser

Alıntı yapılan: blacktm - 06 Haziran 2016 - 21:11:39
Merhaba,bugün Debian dağıtımını bootlayarak portable olarak açtım.Ardından Windows diskine girdim ve birkaç şey sildim(Sistem dosyası değil,Windows açılışta başlattığı uygulamalardan biri).Ardından cihazı yeniden başlattım (Windows olarak) açtım.Fakat tekrar debian dağıtımını kullanarak bootladığımda Windows diskine tıkladığımda tepki vermiyor ilginç bir şekilde.Bunun nedeni nedir ? Ubuntu veya farklı bir dağıtımı kullanırsam bu sorun çözülür mü ?
Windows'ta yeniden başlat diyerek mi Debian'ı başlattınız? Windows ntfs ile biçimlendirilmiş bölümleri bazı durumlarda kirli olarak işaretliyor. Windows 10 bunu eski sürümlere göre daha çok yapıyor. Kirli olarak işaretlenmiş bölümleri debian açamıyor. Tekrar Windows'u açıp komut istemi'ne (cmd.exe)
shutdown /s
yazarak kapatmayı sonra Debian'ı açmayı deneyebilirsiniz.