[Çözüldü] Ubuntu Kurarken Hata oldu

Başlatan ErtugrulTRN, 06 Haziran 2016 - 14:20:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ErtugrulTRN

Ubuntu *önyükleme yaptım ve açılış ekranının da 30dk kaldı f1 e bastım bu ekranla karşılaştım yeniyim biri yardım edebilir mi ubuntunun son durumu buradan yüklemiştir iso dosyasını.... ne yapmalıyım ?

illedelinux

Site kurallarını anlatmak için galiba forumun bir köşesine megafon koymak lazım. Forum yöneticilerinin işi gerçekten zor...

@ErtugrulTRN sorununu, ne yaptıgını, ne yapmak istedigini detaylı veya net anlatırsan daha çok yardım alırsın.
GNU/Linux kullanmıyorum, onu yaşıyorum...

ErtugrulTRN

Özür dilerim anck nasıl düzeltmek biliyor musun

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 06 Haziran 2016 - 14:59:56

Resimdeki hata ekranı geldi boot sırasında ubuntu açılmıyor ne yapmalıyım..

mt

Sanırım Flaşh Diskten kuruyorsunuz? biraz daha ayrıntı verir misiniz?

ErtugrulTRN

Evet Flash diskten boot ediyordum ubuntu açılış ekranında takılı kaldı f1 e tıklayın bu hata tekrar ediyordu reset attım Windows ta açılmıyor ubuntuyu kurmak istiyorum fakat hata tekrar ediyor....
Dosyaları bu siteden aldım.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 06 Haziran 2016 - 15:18:39

Yardım edebilen yokmu..

mt

Windows niye açılmadı onu anlayamadım biosu default yapıp bilgisayarınızı açmayı deneyin

ErtugrulTRN

Windows a tıklayıp açınca bois tan siyah ekranda kalıyor...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 06 Haziran 2016 - 15:33:57

Windows önemli değil ancak ubuntuyu çok istiyorum biri yardım edip kurabilirsiniz...

Reverser

konu başlığını düzenliyorum lütfen şurada: [1] bulunan forum kurallarımızı gözden geçir. (İmlâ ve Yazım Kuralları, madde 10)
[1] https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=32631.0

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

ErtugrulTRN

Yardımcı olabilecek olan yokmu.

illedelinux

@ErtugrulTRN Ubuntu'yu kurmadıysan veya harddiskle oynamadıysan Windows niye açılmasın? Üstelik Ubuntu'yu canlı olarak deneme şansın dahi olmamışken Windows'a girememe gibi bir durum olmaz. Acaba deneme esnasında bir şeyler mi yaptın?

Her neyse bu durumda başka bir bilgisayardan tekrar Ubuntu kalıbını indir ve Rufus programı ile usbye yazdır ve orada dene daha sonrası kolay.
GNU/Linux kullanmıyorum, onu yaşıyorum...

ErtugrulTRN

Sağ ol, deneyeceğim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 06 Haziran 2016 - 20:02:39

Hata tekrarlanıyor    :'(

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 06 Haziran 2016 - 20:03:26

Aynı hata tekrar gorseldeki hatayı veriyor Nasıl duzeltebilirim

heartsmagic

md5 bütünlüğünü denetle lütfen:
http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=Md5_kontrol%C3%BC

Elindeki ISO ile yapacaksın bunu. Ardından tekrar kurulum denersin arkadaşların verdiği bağlantılara bakarak. Ekran görüntüsüne bakıldığında sorunun bellekte olduğunu düşünüyor insan. Ya yeniden biçimleyip temiz temiz dene ya da bellek değiştir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Reverser

Ya da flash belleği, başka bir usb portuna takıp tekrar başlatmayı dene.

XFCE ROCKS !