ubuntu 14.04lts upgrade 16.04 lts

Başlatan Deathangel, 04 Haziran 2016 - 16:34:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deathangel

arkadaslar ılk öncelıkle bu konuya gırıp zaman ayırdıgınız ıcın tesekkur ederım

benım ubuntu sürümüm ubuntu 14.04 lts kernel ım ise 4.4.4 ancak bildiğiniz ben sistemime 16.04 lts yuklemek istiyorum ancak

update-manager -d bu komudu root yetkılerıyle bırlıkde termal e girdigimde 16.04 lts yi yüklüyor yuklemesine hakkını yemeyelım ama sistemi açmıyor

yanı konuyu bıraz daha acmam gerekır hdd sıfresını gırıs yaptıkdan sonra kullanıcı parolasını gırmemizi istiyecek olan ekran gelmeden sıyah bır ekranda kalıyor

benım aklımda sıstemın 16.04 lts sinde baglılık problemı olabilecegi siz ne diyorsunuz arkadaslar vakit ayırıp okudugunuz için teşekkür ederim
in a world without fences and walls, who needs gates and windows

keyserver2.pgp.com
EA004CB1-->privatekey0@gmail.com

heartsmagic

Bu sorun devam ediyor mu? @Deathangel, mümkün mertebe tüm başlıklarına geri bildirimde bulun ki durumu görebilelim :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

cemkaan

14.04 ten 16.04 e yükselttiğimde Bende de Read only file system sorunu çıkmıştı. Ubuntu kurulum cdsi ile başlatıp Disk uuid lerini /etc/fstab içinde güncellemem gerekti. Şimdi sorunsuz çalışıyor.. Belki böyle bir sorun olmuştur. Kontrol etmeni tavsiye ederim.

Deathangel

Alıntı yapılan: heartsmagic - 08 Haziran 2016 - 23:01:17
Bu sorun devam ediyor mu? @Deathangel, mümkün mertebe tüm başlıklarına geri bildirimde bulun ki durumu görebilelim :)

sorunu çözdüm abi :D 14.04 kurulumu yapınca hıc bırsey kurmadan 16.04 lts e yükseltince geçti
in a world without fences and walls, who needs gates and windows

keyserver2.pgp.com
EA004CB1-->privatekey0@gmail.com