Katoolin tools Sorunu

Başlatan Yamakashi, 03 Haziran 2016 - 03:41:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yamakashi

Ubuntu kurmak kullanmak hep istemistim ama cesaret edip virtual box disinda kurmamistim elime bi ssd harddisk gecti hemen yukledim ama bazi sorunlar yasiyorum neredeyse 5 kez falan silip tekrar yukledim ubuntudan vazgecmek istemiyorum hatta sadece ubuntu kullanmak istiyorum ama olmuyor surekli bi sorun oluyor hatta suanda da tekrar yukluyorum o yuzden turkce karakterler yok  =) neyse suanda asamadigim iki sorun var birincisi ekran karti sorunu ekran kartlari arasinda gecis yapamiyorum arastirdim ama intel ati gecisi icin bisey bulamadim tek bir oyun oynuyorum dota  o yuzden sikinti oluyor ikincisi katoolin kurdum sorun olmadi menusunu kurdum falan sorun yok ama herhangi bi arac indirdigim zaman reboot yapinca `system is running in low-graphics mode` hatasi geliyor terminale girdim katoolini acip araclari sildim kapatip actim ama degismedi `apt-get -f install ` komutunuda denedim baya bi hata verdi ama onun fotografini cekmedim guvenli ekran modu tarzi bi mood vardi onuda denedim ama fark yok

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Haziran 2016 - 01:51:04

yardımcı olacak biri yok mu ?

heartsmagic

Grafik kartı için şu bilgileri görelim lütfen: ekrankomut
Komut çıktıları için şunu kullanırsın okunaklı olması açısından: kodetiketi

Katooliln ile de uğraşma bence, belli ki sistemi bozuyor. Madem o yönde çalışacaksın dağıtımın kendisine yönel, yani Kali Linux'a. Yok Ubuntu üzerinde çalışmak istiyorum diyorsan hangi aracı istiyorsan o aracı Ubuntu'ya kur.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.