[Çözüldü] İnternet sayfa sorunu

Başlatan turkerataturk, 26 Nisan 2016 - 21:54:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

turkerataturk

Öncelikle selamlar internetde sayfa açma sorunu yaşıyorum,
Bayi girişi yapmam için http://aveapos.avea.com.tr/ buraya girmem lazım fakat windows tarayıcılarında normal açılıyor ubuntu da farklı açılıyor.

Bu sorunu aşmam lazım arkadaşlar bir kaç şey denedim fakat olmadı eksik eklenti gibi şeyler java flash gibi, şimdiden teşekkürler..

Böyle açılıyor;

Asıl açılması gereken ;

''Mustafa Kemal ATATÜRK''

Source

Windows da denemedim ama linuxda böyle gözükmesinin sebebi bu web sayfasını geliştiren her kimse artık linuxdan bir haber olduğundan dolayı sistem windows ise normal siteyi değilse mobile yönlendir diye bir komut yazmış o yüzden mobil versiyon gözüküyor.Zaten kaynak kodlarını incelersen mobil için yazılmış css ler çekiliyor.Mantık olarak sunucuya istek yaparken os'un linux değil windows olarak gözükmesi lazım bunu bu şekilde göstermenin bir yolu olduğundan emin değilim büyük olasıkla böyle * bir şey mümkün değil.

Edit :

Biraz araştırınca şöyle bir yöntem buldum.

https://chrome.google.com/webstore/detail/user-agent-switcher-for-g/ffhkkpnppgnfaobgihpdblnhmmbodake

Yukarıdaki eklentiyi kurabilirsin.Ben yukarıdaki eklenti ile test ettim çalışıyor.Başkan eklenti kurmak için anahtar kelime : user agent switcher google'da aratarak bir eklenti bulabilirsin.

turkerataturk

Teşekkürler anladım kardeşim sorunu.
peki bu sorunu sayfayı yapanlara bildirsem düzeltirler mi yoksa böyle eklenti üzerinden mi kullanmam gerekli aslında eklentilere pek güvenim yok artı tarayıcıyı yavaşlatıyor gibi.

Source

Alıntı yapılan: mustangank - 26 Nisan 2016 - 23:57:28
Teşekkürler anladım kardeşim sorunu.
peki bu sorunu sayfayı yapanlara bildirsem düzeltirler mi yoksa böyle eklenti üzerinden mi kullanmam gerekli aslında eklentilere pek güvenim yok artı tarayıcıyı yavaşlatıyor gibi.

Yani bana sorarsan mantıksız bir sorgu olmuş orası bence düzeltmeleri gerekli ama bildirsen düzeltirlermi bir fikrim yok genede şansını dene istersen.Evet dediğin gibi biraz yavaş çalışıyor.

turkerataturk

Yarın arayım da söyleyim umarım düzeltirler. teşekkürler kardeşim.

Source

Alıntı yapılan: mustangank - 27 Nisan 2016 - 00:03:47
Yarın arayım da söyleyim umarım düzeltirler. teşekkürler kardeşim.

Rica ederim.

heartsmagic

Firefox ile denedin mi?
16.04 üzerindeki Firefox ile ilk ekrandaki giriş geliyor bende. Ha yine altyapıda sorun vardır bilemiyorum tabi ama durumu bildireyim dedim.

Pardon, asıl açılması gereken ikinci bağlantıymış. Söylememiş varsayın :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Source

Alıntı yapılan: heartsmagic - 27 Nisan 2016 - 00:16:14
Firefox ile denedin mi?
16.04 üzerindeki Firefox ile ilk ekrandaki giriş geliyor bende. Ha yine altyapıda sorun vardır bilemiyorum tabi ama durumu bildireyim dedim.

@heartsmagic Üstat güldürdün akşam akşam :)

turkerataturk

Alıntı yapılan: heartsmagic - 27 Nisan 2016 - 00:16:14
Firefox ile denedin mi?

Sorun sayfayı yapanın linux bilmemesi adamlar herşeyi windowsa göre düşünüyorlar sanki piyasada hiç linux mac yokmuş gibi :)) Öğrenecekler zamanla :D

heartsmagic

Hızlı hızlı okuyunca başlıkları arada gözden kaçabiliyor böyle şeyler @Faker :) Allahtan fark ettim de düzelttim, hehe.
Dediğim gibi altyapı konusunu bilemiyorum, hani ola ki tarayıcı fark eder mi diyerek denedim sadece.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.