[Çözüldü] İndirme yöneticisi hakkında...

Başlatan Suat, 20 Nisan 2016 - 19:09:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Suat

Merhaba.
wget -r ftp://cddis.gsfc.nasa.gov/gnss/products/ionex komutuyla ftp://cddis.gsfc.nasa.gov/gnss/products/ionex (ftp://cddis.gsfc.nasa.gov/gnss/products/ionex) bağlatısında dizin içindeki tüm verileri indirmek için bu komutu kullanmaya çalıştım.

Elektrik kesintisi ve sonrasında pilin bitmesiyle bilgisayar kapandı. İndirme yarıda kesildi. 2014/056 verisinde kalmış bulunmaktayım. Eğer aynı komutu kullanırsam en baştan verileri indirmeye başlıyor. Kalan verileri indirmek için hangi komutu kullanmalıym?

heartsmagic

Yeni sürüm wget ile devam etmiyor muydu doğrudan kullanılsa dahi? Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

wget -c ...

şeklinde dene şansını. Ancak, karşı tarafın da böyle bir işlemi destekliyor olması lazım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Suat

Alıntı yapılan: heartsmagic - 20 Nisan 2016 - 20:17:11
Yeni sürüm wget ile devam etmiyor muydu doğrudan kullanılsa dahi? Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

wget -c ...

şeklinde dene şansını. Ancak, karşı tarafın da böyle bir işlemi destekliyor olması lazım.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Yazmayı unutmuşum bu komutu da uygulamıştım. Olmamıştı maalesef.

Dizin yarıda kaldı. Elle devam edeceğim gibi görünüyor.

heartsmagic

Olmuyorsa eğer dediğim gibi karşı taraf da desteklemiyor olabilir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Suat

Dizin içindeki belirli dosyaları indirmek için komut var mıdır ?

Dosya formatı şu şekilde: cccedddh.yyI

Dizin içindeki belirli dosyaları indirmek istiyorum. Örneğin,  ''ccc'' ile başlayan tüm verileri indirmek için hangi komutu kullanmam gerekiyor ?

Dizinde kaldığım yerden dosyanın devam etmesini istiyorsam şu komutu kullanabilir miyim ?

wget -r -nc ftp://cddis.gsfc.nasa.gov/gnss/products/ionex/ >>>>> ftp üzerinden dizindeki tüm verileri indirsin ancak var olan verileri tekrar indirmesin. Veya oradaki -r komutunu kullanmamalı mıyım ?

freeman

Python ile yapılabilir gibi. Sunucudaki dosya ile inen dosyanın tarih damgaları karşılaştırıp ona göre indirme işlemi yapılabilir.
Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

Suat

Alıntı yapılan: freeman - 20 Nisan 2016 - 22:18:26
Python ile yapılabilir gibi. Sunucudaki dosya ile inen dosyanın tarih damgaları karşılaştırıp ona göre indirme işlemi yapılabilir.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ubuntuda yeniyim ve programlama bilmiyorum.

Geri kalan dosyaları alt dizinleri indirerek devam ettim.

wget -r ftp://cddis.gsfc.nasa.gov/gnss/products/ionex/2014
wget -r ftp://cddis.gsfc.nasa.gov/gnss/products/ionex/2015
wget -r ftp://cddis.gsfc.nasa.gov/gnss/products/ionex/2016