Ubuntu Aşırı Kasıyor

Başlatan RimPalace, 26 Mart 2016 - 23:09:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RimPalace

Arkadaşlar ubuntu 14.04 lts var ve sistem özel şöyle

Intel Core 2 Duo 4400 2CPU 2GHZ (8 YILLIK)

4gb ddr2 667mhz ram (4 yıllık)

300gb hdd (8 yıllık) + 500gb hdd (3 yıllık)

Ati Radeon HD4850 1GB 256Bit Ekran Kartı (4 yıllık)

Asus P5VD2-VM Anakart (8 yıllık)

Gelelim işletim sistemlerine

Windows Xp kurunca kasmıyor 2-3 prog yükle başlar kasmaya

Vista ne yaparsan yap kasıyo

7 sadece kasıyor

10 çok kasmıyor ama sekmeler arası geçişte ölüyor

Linux olarak debian kastı fedora kastı kali kastı

Ubuntu ise çok kasıyor ama seviyorum sistemi windowsa dönmek istemiyorum ubuntudan da çıkmak istemiyorum

Ayarmı yapılcak ne yapılması lazım anlamadım.Pcyi çöpe atasım yok 5 ay pcsiz yapamam

ne yapmam gerekiyor ?

heartsmagic

Donanım eski olsa da o ayardaki bir sistemin bahsettiğin kadar sorun yapmaması lazım. Kasmadan kasıt nedir? Uygulamalar açılırken çok mu bekletiyor, yoksa ne bileyim videolarda mı sorun yaşıyorsun? Ne oluyor yani tam olarak?

Daha hafif masaüstü seçenekleri sunan dağıtımlara yönelebilirsin. Ubuntu tarafı için örneğin, Xubuntu, Lubuntu olabilir. Min kullanıp Mate gibi bir masaüstünü tecrübe edebilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

RimPalace

Alıntı yapılan: heartsmagic - 26 Mart 2016 - 23:25:06
Donanım eski olsa da o ayardaki bir sistemin bahsettiğin kadar sorun yapmaması lazım. Kasmadan kasıt nedir? Uygulamalar açılırken çok mu bekletiyor, yoksa ne bileyim videolarda mı sorun yaşıyorsun? Ne oluyor yani tam olarak?

Daha hafif masaüstü seçenekleri sunan dağıtımlara yönelebilirsin. Ubuntu tarafı için örneğin, Xubuntu, Lubuntu olabilir. Min kullanıp Mate gibi bir masaüstünü tecrübe edebilirsin.

hocam face olsun forum olsun youtube olsun masaüstü olsun her şey kasıyor

heartsmagic

Kasmak nedir işte onu soruyorum? Sekmeler arası geçiş mi? Forumun kasması bir şey ifade etmiyor bize. Şu an söylediklerin tarayıcı temelli şeyler gibi görünüyor. Ne kullanıyorsun tarayıcı olarak? Başka bir tarayıcı denedin mi?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

CaptainBRO

Normalde bu donanım ile hiçbir işletim sisteminin kasmaması lazım en azından senin dediğin kadar. Donanımında sorun var

erdemakin09

İşlemcini değiştir bence. 2 el uygun bir işlemci alabilirsin. Eğer alamazsan ise bizim okuldaki hocamız sanal makinada sorunsuz çalışması ve sistem programlama dersi için xubuntu sürümündeki bir sürü özelliği devredışı bıraktığı yada sildiği bilemiyorum bir özel sürüm dağıtmıştı. Hatta sakın internette herhangi bir sitede şifrenizle giriş yapmayın tüm güvenlik önlemleri devre dışı diye uyarmıştı. Belki internette öle sürümler bulabilirsin. Tabi güvenlisini :D

Gerçi bizim hocamız bunu ders için yapmıştı ama yasal mı onuda bilmiyorum adamı burdan ifşa ettik ama :D
Her Can Bir Gün Ölümü Tadacaktır!