Genymotion kaldırma sorunu

Başlatan OnLive, 05 Mart 2016 - 03:11:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OnLive

Merhabalar. Genymotion adlı programı kendi sitesinden kurdum. Kurulumu şu şekilde yapmıştım.

./genymotion-2.6.0-linux_x64.bin

Bu arada programı merak edenler kendi sitesinden indirip, kurabilirler. Üyelik istiyor ama ücretsiz üyelik seçeneği var.

https://www.genymotion.com/download/

Ben şimdi programı kaldırmak istiyorum. Bir sitede[1] şunlar yazıyordu;

sudo apt-get --purge remove genymotion

./genymotion-2.2.2_x64.bin --uninstall

bu komutlar çalışmıyor bende. Acaba programı kaldırmak için ne yapmalıyım?

1- http://goo.gl/UoGOK5
"People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world." ― rms

mendirec

Merhaba @OnLive.

Kurulum yaptığın dosyanın tam adı ne? Birinci ad ile ikinci ad uyuşmadığı için kaldırmıyor olabilir.
Eğer ilk verdiğin dosya ile kurulum yaptıysan aşağıdaki komut ile kalkacaktır diye düşünüyorum. Bir de bu komutu dosyanın bulunduğu dizinde vermen lazım.

./genymotion-2.6.0-ubuntu15_x64.bin --uninstall

OnLive

Alıntı yapılan: mendirec - 05 Mart 2016 - 08:04:58
Merhaba @OnLive.

Kurulum yaptığın dosyanın tam adı ne? Birinci ad ile ikinci ad uyuşmadığı için kaldırmıyor olabilir.
Eğer ilk verdiğin dosya ile kurulum yaptıysan aşağıdaki komut ile kalkacaktır diye düşünüyorum. Bir de bu komutu dosyanın bulunduğu dizinde vermen lazım.

./genymotion-2.6.0-ubuntu15_x64.bin --uninstall

O sitede yazan. Ben kendi kurduğum ile kendi dizinimde deniyorum zaten ama yinede olmuyor.

sudo su

cd Masaüstü

./genymotion-2.6.0-linux_x64.bin --uninstall

Do you want to remove temporary cache files and Genymotion logs [y/n] ? y

- Remove temporary cache files and logs ................ find: "/root/.Genymobile/Genymotion": Böyle bir dosya ya da dizin yok
find: "/root/.Genymobile/Genymotion": Böyle bir dosya ya da dizin yok
find: "/root/.Genymobile": Böyle bir dosya ya da dizin yok
OK
- Uninstallation in progress ........................... OK (/opt/genymobile/genymotion)

Uninstallation done successfully.
"People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world." ― rms

heartsmagic

Kurduğu dizin /opt/genymobile ise kaldırdım diyor. Kendisini root oturumunda kurduysan root oturumunda kaldırmaya çalışma. Normal kullanıcı ile kurduysan normal kullanıcı ile kaldırmaya çalış. 
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.