Kendi Kendine Açılan Çince Sekme

Başlatan bourbaki, 04 Mart 2016 - 18:27:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bourbaki

Merhaba sorun başlıkta var. Aslında çince sekme değil ama google arama sayfası açıldı ve çince bir metni kendi kendine aradı. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. History'den baktığımda şunu aramış olduğunu gördüm : 楦敬⼺⼯潨敭支敦䴯䌥┳䍂楺⽫汋獡歩敬⽲敂瑥潨敶⵮畆╲〲汅獩⹥灭ള           

Ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.

betseg

Hangi tarayıcı? Eklentilerde, uzantılarda bilmediğiniz bir şey var mı?

bourbaki

Alıntı yapılan: betseg - 04 Mart 2016 - 18:45:48
Hangi tarayıcı? Eklentilerde, uzantılarda bilmediğiniz bir şey var mı?
Hayır , hepsi bildiğim eklentiler. Sadece bugün Thumbnail Zoom Plus'ı kaldırıp tekrar kurdum o kadar ama olay saatler sonra oldu. Bu arada o sekme açıldığında zenmate'de hong kong seçiliydi.

ekremsenturk

İnternet geçmişini temizle. Veya DNS sunucu kullanıyorsan, devre dışı bırak.

bourbaki

Alıntı yapılan: ekremsenturk - 04 Mart 2016 - 20:32:32
İnternet geçmişini temizle. Veya DNS sunucu kullanıyorsan, devre dışı bırak.

Zenmate kullanıyordum şu an devre dışı geçmişi de temizleyeyim. Sadece anlamadığımdan dolayı  soruyorum geçmiş ile ilgili ne olabilir?

ekremsenturk

Bağlantıya sebep olabilecek bir çerez olabilir.

bourbaki

Alıntı yapılan: ekremsenturk - 05 Mart 2016 - 10:39:50
Bağlantıya sebep olabilecek bir çerez olabilir.
Temizledim çerezleri, geçmişi. Bir daha çıkmaz umarım.

ahmet_matematikci

Ha ha sürekli derdim çince oluyor diye benden başka elemanlar da girmiş o siteye :))))

♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

bourbaki

Alıntı yapılan: ahmet_matematikci - 05 Mart 2016 - 18:14:59
Ha ha sürekli derdim çince oluyor diye benden başka elemanlar da girmiş o siteye :))))
?

heartsmagic

Hangi site söyleyin arkadaşlar duruma bakalım. Normal değil bu davranış. Tarayıcıyı ilgilendiren bir durumsa ona göre hata kaydı açılır. 
Benim görüşüm eklentilerle alakalı bir durum olduğu yönünde. Geçmiş, önbellek, DNS sunucusu falan bu şekilde bir soruna neden olmamalı. Sayfa açıp arama yapabiliyorsa bu bir eklenti ile ilgilidir diye düşünüyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

bourbaki

Alıntı yapılan: heartsmagic - 06 Mart 2016 - 13:31:53
Hangi site söyleyin arkadaşlar duruma bakalım. Normal değil bu davranış. Tarayıcıyı ilgilendiren bir durumsa ona göre hata kaydı açılır.
Benim görüşüm eklentilerle alakalı bir durum olduğu yönünde. Geçmiş, önbellek, DNS sunucusu falan bu şekilde bir soruna neden olmamalı. Sayfa açıp arama yapabiliyorsa bu bir eklenti ile ilgilidir diye düşünüyorum.
Hocam maalesef geçmişi silince hepsi gitti ama google'da aradığı şey buydu, ve de sanırım bir yere bağlanmaya çalıştı ama bağlanamadı onu bulamadım.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 06 Mart 2016 - 14:10:50

Alıntı yapılan: heartsmagic - 06 Mart 2016 - 13:31:53
Kullandığım eklentiler ekte var.

O an için sadece Zenmate ile alakalı olabileceğini düşünüyorum çünkü Hong Kong seçiliydi o sırada.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

heartsmagic

Evet, bir ihtimal Zenmate olabilir.

bourbaki

Alıntı yapılan: heartsmagic - 06 Mart 2016 - 14:35:26
Biraz uzattım gibi lütfen kusura bakmayın ama son birkaç günde de firefox'da youtube işkence gibi. Video izlerken video kasıyor internette sorun yok video yükleniyor ama kasıyor her çözünürlükte.

afeser

Alıntı yapılan: ubuntugecicem - 06 Mart 2016 - 14:49:38
Alıntı yapılan: heartsmagic - 06 Mart 2016 - 14:35:26
Biraz uzattım gibi lütfen kusura bakmayın ama son birkaç günde de firefox'da youtube işkence gibi. Video izlerken video kasıyor internette sorun yok video yükleniyor ama kasıyor her çözünürlükte.

Sıcaklıkla alakalı olabilir mi? Fazla ısınıyorsa devredeki transistorler kafayı yemeye başlıyor bir süre sonra. CPU-GPU kullanımına bak bence ne en fazla kullanıyor. Eğer onda sorunyoksa sıcaklıkla alakalıdır bence.
Gelecek illa ki gelecek, önemli olan kimin getirdiği...

heartsmagic

Uzatmak zorun değil de, konu değişiyor. Yeni bir konu açıp ayrıntıları aktarabilirsin orada. Grafik kartı sürücülerinin ne durumda olduğu gibi. @afeser'in değindiği sıcaklık meselesini de denetler, video izlerken ne durumda olduğunu aktarırsın. Bu konu çözüldüyse etiketleyip kapatalım bence.