Docky uygulamasını masaüstüne sabitlemek?

Başlatan uçbirim2002, 03 Mart 2016 - 22:22:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uçbirim2002

Cairo-Dock'taki gibi. Yani masaüstünde dursun, bir pencere açıkken fareyi üzerine getirdiğimde gelsin. Docky böyle bir ayar göremedim. Aama çok hoşuma gitti. Böyle bir ayar olursam Docky'yi daha çok seveceğim.
Hello!

ata1

uçbirim2002

Açılış derken başlangıç uygulamalarını kastediyorusunuz sanırım. Evet ekledim
Hello!

ata1

dock ayarlarında gizle diye seçenek çıkmıyor mu ? panelin uç noktasına sağ tıkladığında ayarlar yada yapılandırma şeklinde açamıyormusunuz?

uçbirim2002

Gizleme ayarları mevcut ama herhangi bir pencere rıhtımın üzerine gelince kaçıyor :) Ben sürek li masaüstünde kalsın istiyorum.
Hello!

ata1

Cario-dock kullandığımdan ayar farklı ama sende gizlenme seçeneği olmalı ve onun yanında tik konmuş kaldırman yeterli olacaktır.

uçbirim2002

Şu an Ubuntumu bozduğum için  ;D ;D Önerinizi yarın deneyeceğim.
Hello!

TopKek

Docky simgesinin üzerine tıklayıp ayarları biraz kurcalayin. Şu an bilgisayarım yanımda olmadığı için tam olarak hatırlamıyorum
Arch Linux mu Gentoo mu?

uçbirim2002

Docky'nin ayar bölümü ekte verdiğim resimdeki gibi. Cairo-Dock'da 'aşağıda tut' seçeneğini docky'de nasıl ayarlayabilirim?

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Hello!

ata1

pencere çekilmesi ayarını değişeceksin  ;D

uçbirim2002

Maalesef oradaki ayarlarda sadece:

'Hiçbiri'
'Akıllı Gizleme'
'Otomatik Gizleme'
'Pencere Çekilmesi'

ayarları var. Hiçbiri yaptığım zaman panel görevi görüyor. Akıllı Gizleme yine pencere üzerine gelince kaçıyor :). Otomatik Gizleme'de ise sadece fareyi dock'un üstüne getiririsem çıkıyor. Ben Cairo-Dock'daki gibi yani 'rıhtımı aşağıda tut' gibi olsun istiyorum. Her zaman masaüstünde dursun, bir pencere tam ekran iken fareyi üzerine getirdiğimde görünsün. Eğer Cairo-Dock kullanıyorsanız bahsettiğim ayarı deniyerek ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.
Hello!

ata1

başka bir bilgim yok malesef cario-dock kullanıyorum .bir kurup geri döneyim

uçbirim2002

Panel görevi görüyor. Yani pencereler üzerine gelemiyor. Cairo-Dock karşılığı: 'Dok için alan ayır'
Hello!

ata1

ayar şu şekilde yaptığında glass  istediğin sonucu alacaksın

uçbirim2002

Gösterdiğiniz ayarı yaptığım zaman pencere üzerine gelince kaçmaya devam ediyor :)

Sizden bir şey rica edebilirmiyim? Gif dosyasını hazırlamak için kullandığınız uygulamanını adı nedir?
Hello!

ata1

byzanz-git ile kuruyoruz biz aur depodan byzanz diye aramalısın

uçbirim2002

Alıntı yapılan: ata1 - 04 Mart 2016 - 18:23:49
byzanz-git ile kuruyoruz biz aur depodan byzanz diye aramalısın

Teşekkürler :)
Hello!