Kod yazarak uygulama yüklemek ve Yazıcı Tarama Sorunu

Başlatan heathrow, 22 Şubat 2016 - 21:08:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

heathrow

Merhaba,

1.) Kod yazarak uygulama yüklediğimizde, bu dosyayı, depodan mı indirir, yoksa internette 3. bir kaynaktan mı?

2.) HP yazıcıyı tanıttım. Çıktı alabiliyorum ancak belgeyi tarattığımda kablosuz olarak bilgisayarıma aktarmasını istiyorum, bunu beceremedim.

Yardımlarınız beklenmektedir. Teşekkürler

cagriemer

Merhaba,

1) Hangi komutu yazdiginiza bagli. Ornegin apt-get ile bir komut yazdiginizda sistemde tanimli depolardan islem yapilir. Fakat curl ve bash'i bir pipe (|) ile baglayan komut yazdiginizda ucuncu partilerin sunduklariyla islem gerceklestirilir.

2) Bu konu icin ayri bir baslik acip hangi islemleri yaptiginizi, yazicinizin kablosuz olarak bilgisayarinizla hangi yontemle iletisime gecmeye calistigi gibi onemli detaylari paylasmalisiniz.

heathrow

Alıntı yapılan: cagriemer - 23 Şubat 2016 - 01:03:11
Merhaba,

1) Hangi komutu yazdiginiza bagli. Ornegin apt-get ile bir komut yazdiginizda sistemde tanimli depolardan islem yapilir. Fakat curl ve bash'i bir pipe (|) ile baglayan komut yazdiginizda ucuncu partilerin sunduklariyla islem gerceklestirilir.

2) Bu konu icin ayri bir baslik acip hangi islemleri yaptiginizi, yazicinizin kablosuz olarak bilgisayarinizla hangi yontemle iletisime gecmeye calistigi gibi onemli detaylari paylasmalisiniz.

Yorumunuz için teşekkürler.

Yazıcı tarama özelliği konusu için ayrı bir başlık açtım, talebiniz üzerine.

"Uygulamaları hangi kaynaktan yüklüyor?" sorusunu ne için sordum?

Bir iki uygulama yükledim kod ile. Daha sonra bir yerde okudum; depo dışındaki kaynaklardan yüklenen uygulamalar güvenli olmayabilir diye. İçime bir kurt düştü. ClaimTK ile virüs taraması yapayım dedim. Program donuyor, kararlı çalışmıyor, bilgisayarı zorluyor.

heartsmagic

Nereden ne yüklediğini aktarırsan duruma bakmaya çalışırız. @cagriemer'in söylediği üzere apt-get ile kurulum yaptıysan takılmana gerek yok.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

heathrow

Çok iyi hatırlamıyorum. PP2 falan vardı galiba. Sudo vardı  :)

ahmet_matematikci

Alıntı yapılan: heathrow - 23 Şubat 2016 - 11:39:52
Çok iyi hatırlamıyorum. PP2 falan vardı galiba. Sudo vardı  :)
o dediğin ppa: olmasın
:) :) :) :)
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.