Linux isletim sistemini kaldirmak

Başlatan minevra46, 22 Şubat 2016 - 16:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

minevra46

Slm gencler ben linux kaldirip win 7 kurmak istiyorum ama yapamadim boot munusunden cd basa aliyorum cd den baslatiyorum herhangi bi tusa basin dedi bastim linux acil di yani format atamiyorum buna bi çare varmi

barış

Kullandığınız Windows kalıbında bir problem olabilir. Bilgisayarın CD'den mi yoksa sabit diskten mi başlayacağını seçtiğinizden de emin olmanız gerekiyor. Durumun Linux ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.

-DıLgEş-

Alıntı yapılan: minevra46Slm gencler ben linux kaldirip win 7 kurmak istiyorum ama yapamadim boot munusunden cd basa aliyorum cd den baslatiyorum herhangi bi tusa basin dedi bastim linux acil di yani format atamiyorum buna bi çare varmi
Bu durumda sorunun Linuxtan kaynaklandığını düşünmek yanlış olur.. Kullandığınız kalıbı nereye ve nasıl yazdırdınız?
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

seron

Diski doğru yazdırdığınızdan emin olun.
UEFI li kurulum ise BIOS'a girip UEFI'yi iptal edin.
Eğer böyle bir durum söz konusu değilse bir bootable disk bölümlendiricisi kullanarak ya da eğer imkan varsa harddiski başka bir bilgisayara takarak windows üzerinden biçimlendirin.
Tekrar deneyin.(ilk maddeye dikkat!)

D@bbe

Windows indirilmez alınır... inen windows ise 90 günlük olup asla senin olmamış demektir... neyi beceremediğini hiç anlamıyorum...

poʍǝɹǝd bʎ ɔɐspǝɹ˙˙˙

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

minevra46

Slm gencler ben linux kaldirip win 7 kurmak istiyorum ama yapamadim boot munusunden cd basa aliyorum cd den baslatiyorum herhangi bi tusa basin dedi bastim linux acik di yani format atamiyorum buna bi çare varmi bu arada konumu neden kilit attiniz

plazma

Forum kuralları:
https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=32631.0

Ubuntuyu Kaldırma:
http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=Ubuntu%27yu_bilgisayarımdan_nasıl_kaldırabilirim%3F