HP sitesinden indirme sorunu

Başlatan turkerataturk, 14 Şubat 2016 - 12:49:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

turkerataturk

http://support.hp.com/tr-tr

Driver indirmem lazım windows dan indirme yapıyor fakat ubuntu da driver indiremiyorum.

Aslında bilgilendirme amaçlıdır konum HP ulaşmaya çalıştım ulaşamadım.
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

ekremsenturk

HP sayfasında Linucx için sürücü varmı? Bildiğim kadar (benim ki için) yok.

seron

Sizin için kısa bir araştırma yaptım ama yok. Hep windows'tan bahsediyor...

Marka-model belli ise daha kolay bulunabilir: üzerindeki donanımların, çiplerin marka-modeli.

turkerataturk

Sorun HP bilgisayarımın driverlarini indirememem, driverlar olmadan internete giremiyoruz. Yani windows driverları indirebilmem icin windows olması gerekli sacma sapan bise..

mendirec

@mustangank, bilgisayarın modeli nedir?

turkerataturk

mendirec

@mustangank, Windows için mi yoksa Linux için mi sürücü indireceksin? İşletim sistemini seçtikten sonra sürücüleri indirebiliyorsun.

http://support.hp.com/tr-tr/drivers/selfservice/hp-pavilion-g6-1000-notebook-pc-series/5046257/model/5060001#Z7_3054ICK0K8UDA0AQC11TA930O2

seron

Alıntı yapılan: mustangank - 15 Şubat 2016 - 11:03:35
Sorun HP bilgisayarımın driverlarini indirememem, driverlar olmadan internete giremiyoruz. Yani windows driverları indirebilmem icin windows olması gerekli sacma sapan bise..
Siz kurulum dosyalarını indirmek/bir dahaki format için saklamak istiyorsunuz. Bilgisayarınız güncel makinelerden. Hele hele HP firmasının bu konudaki desteğini beğenmiyorum.

Windows için arıyorsanız bilgisayarınızı alırken donanım sürücülerini içeren DVD leri yanında vermeleri gerekiyordu. Son zamanlarda vermemeye başladılar. Onun yerine diskinizde bir "recovery" alanı oluşturuyorlar. Ola ki diskinize zarar gelirse mesuliyet sizin oluyor ve bakım ücreti alıyorlar.

Bu, haksızlık!

Linuyx için arıyorsanız, HP gibi bir markada daha zor işiniz. Bu konuda sorun yaşayan bazı arkadaşlar var. Sistemi Live olarak açıp internete giriyor mu diye deneyin. Girmiyorsa haricen sürücüsünü bulmak zordur.

Maalesef işiniz zor, yardım edemediğim için üzgünüm...

turkerataturk

Sorunu çözdüm sorun linux dan siteye girdiğin zaman windows sürücülerini vermiyor indiremiyorsun.

windows bilgisayardan açınca indirme linkleri çıkıyor konu sorun amaçlı değil bilgilendirme amaçlı..
Yani HP sitesinden Windows sürücülerini indiremiyoruz.