[Çözüldü] istarpageing.com

Başlatan NİCAT70, 04 Şubat 2016 - 01:53:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİCAT70

merhaba. chrome da ve chromium da bir sorunla karşılaşıyorum. tarayıcılar açıldığı zaman 2 sekme açılıyor diğer otamatik olarak istarpageing sekmesine bağlanılyor. çok araşdırma yaptım ve halen bulamadım bu yüzden kaldıramıyorum. bilgisi olan biri  ve nasıl kaldırdığını bilen birsi varsa  memnun olurum

ShangriLa

Kurulu eklentilere ve baslaticinin baslattigi komuta bir göz gezdirin.
Ubuntu Mate Trusty

ahmet_matematikci

Alıntı yapılan: ShangriLa - 04 Şubat 2016 - 11:08:39
baslaticinin baslattigi komuta bir göz gezdirin.
Bende merak ettim acaba bu nasıl oluyor?
:)
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

ShangriLa

Alıntı yapılan: ahmet_matematikci - 04 Şubat 2016 - 11:27:24

Baslaticidan kastim programi calistirmak icin cift tikladiginiz genelde masaustunde olan ve simgesi de olan .desktop dosyalari. Genelde malware yazilimlar windowsta kisayollari degistirerek calistirilan komutu "chrome.exe ZARARLI_URL" olarka degistiriyorlar. Bunun ubuntu icin mumkun oldugunu zannetmiyorum ama kontrol etmekte yine de fayda var.
Ubuntu Mate Trusty

ahmet_matematikci

Alıntı yapılan: ShangriLa - 04 Şubat 2016 - 11:56:06
Alıntı yapılan: ahmet_matematikci - 04 Şubat 2016 - 11:27:24

Baslaticidan kastim programi calistirmak icin cift tikladiginiz genelde masaustunde olan ve simgesi de olan .desktop dosyalari. Genelde malware yazilimlar windowsta kisayollari degistirerek calistirilan komutu "chrome.exe ZARARLI_URL" olarka degistiriyorlar. Bunun ubuntu icin mumkun oldugunu zannetmiyorum ama kontrol etmekte yine de fayda var.
Anladım teşekkür ederim.
Chrome ayarlarında ne diyor. Ayarlarda başlangıç sayfamı ayarla kısmı pasif mi aktif mi?
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

NİCAT70

teşşekür ederim. çözüldü . ayarlarda başlatıcı sayfamı ayarla kısmından sildim. windowsda bu eklentiyi kaldşrmak için bilgisayarım/program kaldır- değişdir kısmından kaldırılıyordu. ubuntuda bu kadar basıt olduğunu bılmıyordum