İnternete Bağlanılmıyor

Başlatan Kagame, 03 Şubat 2016 - 10:38:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kagame

Herkese selamlar. İlk defa windows haricinde bir sistem kullanıyorum. Wiki sayfasındaki gibi usb'den yükleme yaptım. Ancak internete giremiyorum. Buraya yapıştırılması gereken kodlar varmış. Lakin telefon üzerinden konuyu açtığım için kodları gönderemiyorum. Ayaları nasıl yapacağımı anlamadım açıkçası. Modeme evdeki telefonlar üzerinden rahatlıkla bağlanabiliyoruz. Ama firefox ile bilgisayardan girmek istediğimizde disconnected - you are now offline diye masaüstünde hata çıkıyor.
Sağ üst köşede bulunan internet simgesinds enable networking işaretli. Arama yaparken wifi işareti gibi. Daha sonra içi boş elmas işaretine dönüyor. Yardım edebilecek varmı acaba ?

plazma

Ethernet ilede bağlanamıyormusunuz, sizden bazı uçbirim çıktıları isteyeceğiz çünkü nerede sorun olduğunu görmek için, yada usb bellek ile metin dosyasına kaydedip internet olan bir bilgisayardan aktarırsınız foruma buda sizi uğraştırır.

Kagame

Alıntı yapılan: plazma - 03 Şubat 2016 - 11:56:28
Ethernet ilede bağlanamıyormusunuz, sizden bazı uçbirim çıktıları isteyeceğiz çünkü nerede sorun olduğunu görmek için, yada usb bellek ile metin dosyasına kaydedip internet olan bir bilgisayardan aktarırsınız foruma buda sizi uğraştırır.

Tamam hocam atmaya çalışacağım.  Ancak bu terminalden nasıl metin belgesi gibi bir şeye alacağım bunu ? İnanın bilgim sıfır bu sistemde.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Şubat 2016 - 12:58:35

Birde atılması gereken kodları tek seferde verebilirmisiniz. Çıktıyı başka bir yere gidip oradan paylaşacağım çünkü.

plazma

Uçbirimden alttaki başlıktaki çıktıları, tümünü seçerek kopyala-yapıştır ile metin belgesine kaydedin, sonra internet olam bilgisayardan eklersiniz buraya.

https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=28764.0

heartsmagic

Ubuntu sürümü nedir bu arada?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.