Vmware makinelerinin otomatik silinmesi

Başlatan pugilista, 03 Şubat 2016 - 01:26:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pugilista

merhaba 15.10 a geçtiğimde farkettim ki vmware daki sanal makinelerim kendi kendine siliniyor. 14.04 kullanırken Grub u onardığım zaman bu oluyordu. Ancak 15.10 da herhangi bir onarma işlemi yapmasamda siliniyor. Bunun sebebi ne olabilir grubla ilgili bir sıkıntı var sanırım ?

heartsmagic

Grub ile sanal makinelerin bir alakası olmaması lazım. Sanal makinelerin dosyaları mı siliniyor yoksa sadece Vmware üzerindeki yapılandırma dosyaları mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

pugilista

Alıntı yapılan: heartsmagic - 03 Şubat 2016 - 01:50:13
Grub ile sanal makinelerin bir alakası olmaması lazım. Sanal makinelerin dosyaları mı siliniyor yoksa sadece Vmware üzerindeki yapılandırma dosyaları mı?
vmware üzerinde kurduğum sanal makineler siliniyor. Sonra tekrar open a virtual machine diyerek açmam gerekiyor. 14.04 de grubu onardığımda oluyordu bu. 15.10 dada grub ekranı çıkmıyor başlarken acaba onunla ilgili mi diye düşündüm

heartsmagic

Arada bir bağ göremiyorum açıkçası, Grub ile sanal makinelerin cidden bir alakası olmaması lazım. Sanal makineler ev dizinindeki bir gizli dizinde yapılandırma dosyasında tutuluyordur (bilgileri). Hani Grub ile nasıl silinirler bilemiyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.