Ubuntu tp-link usb bağlantı problemi

Başlatan Source, 01 Şubat 2016 - 00:31:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Source

Merhaba arkadaşlar tp-link 800x n serisi bir usb var ubuntu kurulu makinada kullanıyorum fakat bir süre sonra bağlantı kendiliğinden kopuyor ve hala ağa bağlı gösteriyor daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum gene bir süre internete bağlanıyorum ve tekrar kopuyor. Böyle bir sorunum var daha önce bir platformda sormuştum. arkadaşlar terminalde bir kod vermişlerdi tek kod ile çözmüştüm sorunu ama not alamışım format atmak zorunda kaldım tekrar aynı problemle karşı karşıyayım yardımcı olabilirmisiniz?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 01 Şubat 2016 - 10:14:18

Merhaba işyerinde kullanıyorum bilgisayarı dün tam modeli yazamamıştım. Cihazın modeli wp-link wn821n kimseden dönüş alamayınca şu komutu uyguladım.

Bu adreste bulunan http://askubuntu.com/questions/370524/internet-timeouts-with-tp-link-tl-wn821n-wireless-usb-stick-existing-solutions

sudo apt-get install linux-headers-generic build-essential dkms git

git clone https://github.com/pvaret/rtl8192cu-fixes.git

sudo dkms add ./rtl8192cu-fixes

sudo dkms install 8192cu/1.9

sudo depmod -a

sudo cp ./rtl8192cu-fixes/blacklist-native-rtl8192.conf /etc/modprobe.d/

echo 8192cu | sudo tee -a /etc/modules

yukarıda belirttiğim komutları uyguladıktan sonra wifi tamamen gitti hiçbir ağı göremiyorum. wifi modülü silindi resmen pcden arkadaşlar bu linuxlarda genel bir sıkıntımı laptopda ev pcde ve işyerinde pcde hep aynı sorun var gerçekten çok can sıkıcı bilmediğim birşeyler vardır muhtemelen ama 3 bilgisayardada aynı sorun yaşanırmı ya gerçekten sıkıldım yardımcı olurmusunuz?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 01 Şubat 2016 - 13:25:28

0.624938 ACPI PCC probe failed hatası alıyorum sadece ekran kartını yükledim başlarken bu ekranda kalıyor hiçbir şekilde dönemedim terminalede giremedim yardımcı olabilecek varmı?

heartsmagic

Grafik kartın nedir ve sürücülerini nasıl yükledin?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ahmet_matematikci

♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)