[Çözüldü] Docky sistem açılışında çalışmasını nasıl sağlarım?

Başlatan ahmet_matematikci, 26 Ocak 2016 - 15:22:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet_matematikci

Conky Managerda ayarlar kısmında başlangıçda çalıştır var ama Docky de bulamadım.
Docky sistem açılışında otomatik nasıl çalışır duruma getirebilirim?
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

ahmet_matematikci

İngilizcem yetmedi malesef.
Verilen linkde hangisi ni eklemeliyim başlatıcıya karar veremedim.
a@a-ThinkPad-T420:~$ find $HOME -iname *plank*
/home/a/.local/share/plank
/home/a/.cache/plank
/home/a/.config/plank
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

seron

Ubuntuda sistem ayarları vardır. Orada başlangıç uygulamaları yok mu?
Bakın ben kendi dağıtımım için göstereyim, belki faydası olur:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

ahmet_matematikci

@seron hocam bizde nane -tarçın- ıhlamıyor yoook halis muhlis demleme çay var ;D
Buradan gösteriyorsun uygulamayı.

seron

Ubuntu'yu severim. Ama bazı nedenlerden ötürü şimdilik kullanmak istemiyorum.

Peki çözülmedi mi sorun?

ahmet_matematikci

@ sezon hocam cozul,medi command kısmına ne yazacağımı bilmiyorum

neynefes

ahmet_matematikci

@ neynefes hocam makina iş yerinde de diğer baslaticilar programın yolunu eklemiş  bende öyle bir şey olur diye düşündüm bir de bilgisayar da doç oy değil de plank olarak klasorlemis. O yüzden ikinci ileride ki arama komutunu yazdım.

ahmet_matematikci

Alıntı yapılan: ahmet_matematikci - 26 Ocak 2016 - 19:27:58
@ neynefes hocam makina iş yerinde de diğer baslaticilar programın yolunu eklemiş  bende öyle bir şey olur diye düşündüm bir de bilgisayar da doçky değil de plank olarak klasorlemis. O yüzden ikinci ileride ki arama komutunu yazdım.
Tapatalk dan yazdığım için tekrar oldu özür dilerim.

neynefes

ahmet_matematikci

Çözüm @neynefes in dediği kadar basitmiş. Teşekkür ederim.