IP TV SERVERI

Başlatan Caner Aksu, 23 Ocak 2016 - 20:20:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Caner Aksu

merhaba arkadaslar internete aldigim bir ip tv programi  linux ubuntu serveri uzeri kurulum yapiliyor kurulum esansinda mysql kurulum hatasi aliyorum
ip tv icin aldigim linux ubuntu destekli serverde mysql kurlumunu 8080 portunu acamiyorum veCan't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /root/install_minimal.php on line 651 hatasi aliyorum
aldigim serverde putty desteklidir ip tv programi aldigim yerde bana bu hatanin oldugunu söledirler bunu nasil onarabiliriz

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /root/install_minimal.php on line 651
This error means that your mysql has problem.
We tried to reinstall it before but it didn't help, that;s why i asked you to reformat your server!

heartsmagic

Mysql sunucusu kurulu ve çalışıyor mu?
sudo service mysql status
ne diyor?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Caner Aksu

bunu verdi mysql stop/waiting
ve buda bunu verdi
mysql start/running, process 2360

heartsmagic

Hangisini verdi? İkincisi ise mysql çalışıyordur, ne deneyeceksen deneyebilirsin. Mysql konusunda sorun yaşamaman lazım.

Komut çıktıları için şunu kullanırsan daha okunaklı olur: kodetiketi

Caner Aksu

ilk komut dogrudur 20 gundur bun sorun vardir ne etikse mysql kurmadik linux ubuntu serveri ne yapacagimi bilemiyorum
verdigin linki inceledi  dikat ederim bu sorunu nasil cözecez

heartsmagic

Mysql sunucusu çalışıyorsa çalışıyordur, açıkçası ilgili uygulama neden görmüyor bilemiyorum. Nedir bu uygulamanın ismi cismi?
mysql -u root -pdediğinde parola istiyor mu? İstiyorsa mysql root parolasını girmeyi dene, çalıştığını göreceksin.